Οντισιόν για τη νέα σειρά στο Mega

Ο σκηνοθέτης των δύο πετυχημένων σειρών του Mega, Κλεμμένα Όνειρα και Δικαίωση, Δημήτρης Αρβανίτης αναζητά νέα ταλέντα για την καινούρια σειρά που ετοιμάζει.

«Πρόκειται για μια μουσική σειρά, που θα έχει τίτλο “The music hall“. Οι δύο ηρωίδες μου θα είναι αστέρια της μουσικής βιομηχανίας, αλλά θα έχουν κι ένα ένοχο μυστικό. Θα είναι μέρος ενός ερωτικού τριγώνου. Αυτή θα είναι η μία από τις ιστορίες, αφού θα βλέπουμε και άτομα που κινούνται γύρω από τις δύο ερμηνεύτριες και κυρίως τις ιστορίες των οικογενειών τους» είπε ο σκηνοθέτης σε καθημερινή εφημερίδα.

Ο Δημήτρης Αρβανίτης, που συνεργάζεται συχνά με νέους ηθοποιούς, αναμένεται να αναρτήσει σε λίγες μέρες ανακοίνωση στο διαδίκτυο, ώστε να δώσει την ευκαιρία σε δεκάδες καινούργιους καλλιτέχνες να διεκδικήσουν μια θέση στη σειρά.

Λίγα λόγια για τον σκηνοθέτη:

Ο Δημήτρης Αρβανίτης είναι σκηνοθέτης και παραγωγός. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1951 και από 15 ετών άρχισε να ασχολείται με τη φωτογραφία. Η πρώτη του σκηνοθετική δουλειά ήρθε το 1973. Ο Δημήτρης Αρβανίτης παραδίδει και μαθήματα υποκριτικής για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Το 2014, ο σκηνοθέτης απέκτησε μια ακόμα ιδιότητα αυτή του κριτή στο ψυχαγωγικό σόου στο Mega “Just the two of us”. Οι εμφανίσεις του είναι εκκεντρικές καθώς επιλέγει έντονους σκελετούς οράσεως με κρεμαστά αξεσουάρ, χρωματιστά φουλάρια αλλά πολλές φορές τολμά να κάνει ακόμα και τατουάζ στο κεφάλι του.