Εξώφυλλο στο Time η συγκλονιστική φωτογραφία από τις φωτιές στη Β. Εύβοια - Μία από τις κορυφαίες της χρονιάς

Στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού «Time»αποτυπώνεται η φετινή τραγωδία της Βόρειας Εύβοιας, με τη συγκλονιστική φωτογραφία της 81χρνης κας Παναγιώτας που βρίσκεται σε απόγνωση, ενώ η πύρινη λαίλαπα καταπίνει τα πάντα στο πέρασμά της.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία του  Κωνσταντίνου Τσακαλίδη για το πρακτορείο SOOC  βρίσκεται στο εξώφυλλο του περιοδικού ως ένδειξη αναγνώρισης.

Η συγκεκριμένη εικόνα, που έχει κάνει το γύρο του κόσμου, δείχνει την κα Παναγιώτα να βγαίνει κυνηγημένη από το σπίτι της στις Γούβες Ευβοίας με μια κραυγή στο πρόσωπό της λόγω της πύρινης λαίλαπας που μαίνεται ανεξέλεγκτη.

Η φωτογραφία αυτή που αποτύπωσε την κραυγή και την απόγνωση για το μένος της πυρκαγιάς που κατέκαψε τα πάντα στο πέρασμά της, φιγουράρει στο εξώφυλλο του Time ως μία από τις κορυφαίες για το 2021.

Στο νέο τεύχος του γνωστού περιοδικού περιλαμβάνονται οι καλύτερες φωτογραφίες της χρονιάς, ενώ η συγκεκριμένη επιλέχθηκε ως το εξώφυλλό του.

Σημειώνεται ότι η  φωτογραφία τραβήχτηκε στις 8 Αυγούστου και είχε χρησιμοποιηθεί ως κεντρική στα πρωτοσέλιδα και άλλων δημοφιλών εφημερίδων παγκοσμίως, όπως ο Guardian.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TIME (@time)