Έλεν Ντε Τζένερις: Τέλος για την εκπομπή της μετά από 19 χρόνια

Τίτλοι τέλους πέφτουν για το διάσημο talk show της Έλεν Ντε Τζένερις, μετά από 19 χρόνια, όπως είπε η ίδια η κωμικός σε συνέντευξή της στο The Hollywood Reporter.

«Όταν είσαι δημιουργικός άνθρωπος, έχεις συνεχώς την ανάγκη να δοκιμάζεσαι και όσο κι αν το σόου αυτό είναι υπέροχο και διασκεδαστικό, δεν αποτελεί πλέον πρόκληση», λέει η Ντε Τζένερις στη συνέντευξη.

Η Ντε Τζένερις θα συζητήσει την απόφασή της στο αυριανό σόου της με καλεσμένη την Όπρα Γουίνφρεϊ, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ.

Το «The Ellen DeGeneres Show» έκανε το ντεμπούτο του το 2003 και έχει κερδίσει πάνω από 60 βραβεία Emmy.

Πέρυσι, τρεις παραγωγοί αποχώρησαν από το σόου και η Ντε Τζένερις ζήτησε συγγνώμη έπειτα από αναφορές και καταγγελίες περί τοξικού εργασιακού περιβάλλοντος, υποσχόμενη «ένα νέο κεφάλαιο και πολλές αλλαγές».

«Έμαθα ότι συνέβησαν πράγματα που ποτέ δεν θα έπρεπε να έχουν συμβεί», είπε και πρόσθεσε: «Τα παίρνω όλα πολύ σοβαρά και θέλω να πω ότι λυπάμαι πολύ για τους ανθρώπους που τους επηρέασαν. Ξέρω ότι βρίσκομαι σε θέση ισχύος και συνειδητοποιώ ότι έχω την ευθύνη. Αναλαμβάνω την ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στην εκπομπή μου».

Είναι άγνωστο εάν η απόφαση της Ντε Τζένερις σχετίζεται με τα παραπάνω περιστατικά, όπως επίσης άγνωστο παραμένει τι σκοπεύει να κάνει ως επόμενο βήμα στην καριέρα της.