Είναι επίσημο: Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση - Η ανακοίνωση του Mega

Από τη συχνότητα του Mega, επιστρέφει η Ελένη Μενεγάκη στην τηλεόραση.

Η τηλεοπτική συμφωνία της χρονιάς είναι γεγονός και είναι ζήτημα χρόνου, πλέον η επιστροφή της βασίλισσας στον θρόνο της. Η τηλεόραση και το κοινό, θα έχουν έτσι ξανά πίσω την ωραία Ελένη τους.

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στο MEGA - Η ανακοίνωση του σταθμού - larissanet.gr

Η ανακοίνωση του mega για την Ελένη Μενεγάκη

«ΤΟ MEGA ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

Το MEGA ανακοινώνει τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στο κανάλι απ’ όπου ξεκίνησε την επαγγελματική της διαδρομή.

Η Ελένη, με την αυθεντικότητα και τον αυθορμητισμό της έγινε όλα αυτά τα χρόνια η καλύτερη παρέα για εκατομμύρια τηλεθεατές. Τολμηρή και δημιουργική, παρουσίασε διαφορετικές τυπολογίες εκπομπών και σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό ταλαντούχους συνεργάτες.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, επιστρέφει τώρα στο πρώτο της σπίτι, έτοιμη για μια καινούρια αρχή με πολλές νέες ιδέες!

Το Μεγάλο Κανάλι την καλωσορίζει θερμά. Οι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να την απολαύσουν καθημερινά στο ανανεωμένο και γεμάτο εκπλήξεις νέο πρόγραμμα που προετοιμάζει το κανάλι για τη σεζόν 2021-2022».

Η επίσημη ανακοίνωση του MEGA για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Το διάλειμμα της Ελένης, από την τηλεόραση & η επιστροφή στο κανάλι από όπου και ξεκίνησε τη χρυσή τηλεοπτική διαδρομή της

Τέτοια εποχή πριν από περίπου ένα χρόνο είχε ξεκινήσει η φημολογία ότι η Ελένη Μενεγάκη θα αποχωρούσε από την τηλεόραση. Και όντως, λίγο καιρό αργότερα, ανήμερα στην ονομαστική της εορτή, ανακοίνωσε η ίδια πως τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν, αυτή δηλαδή, που διανύουμε τώρα, δεν θα είναι στην τηλεόραση.

Λίγο αργότερα στην τελευταία προγραμματισμένη εκπομπή της, για εκείνη τη σεζόν στον Alpha,  η πανέμορφη Ελένη, η πιο λαμπερή τηλεοπτική σταρ, εδώ και πολλά χρόνια, αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό εμφανώς συγκινημένη και με όλη την οικογένεια της και τους συνεργάτες της στο πλευρό της.

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος τα ψέματα-Έχουμε επίσημη ανακοίνωση για την επιστροφή της στην τηλεόραση!

Η Ελένη Μενεγάκη αυτή τη χρονιά απείχε λοιπόν από τα τηλεοπτικά τεκταινόμενα. Μία χρονιά που με την πανδημία έφερε ανατροπές και στους δικούς της σχεδιασμούς καθώς σίγουρα τη φανταζόταν αρκετά διαφορετική παίρνοντας ένα τόσο μεγάλο διάλειμμα.

Εδώ και λίγες ημέρες ξεκίνησε και πάλι η φημολογία για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση. Φήμες που επιβεβαιώθηκαν με την ανακοίνωση του Mega.