Ο κορωνοϊός νίκησε τον «ΤΑΖ»: Θλίψη για τον θάνατο του δημοσιογράφου & κριτικού κινηματογράφου Τάσου Θεοδωρόπουλου

Στα 45 μόλις χρόνια του, έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Τάσος Θεοδωρόπουλος, ο οποίος νοσηλεύονταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς σε κρίσιμη κατάσταση, με κορωνοϊό και σηψαιμία.

Τάσος Θεοδωρόπουλος

Ο «ΤΑΖ» ή το «μαύρο πρόβατο», όπως ήταν γνωστός ο πολύ αγαπητός συνάδελφος, ταλαιπωρήθηκε πολύ από τις επιπλοκές της Covid-19 και χρειάστηκε να διασωληνωθεί στις αρχές του Φεβρουαρίου, αλλά δυστυχώς έχασε τη μάχη για τη ζωή, το πρωί της Πέμπτης.
Πέθανε ο δημοσιογράφος Τάσος Θεοδωρόπουλος | Alfavita
Για την κατάσταση της υγείας του, που επιδεινωνόταν συνεχώς. είχε ενημερώσει ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.
«Έγινε το Σάββατο και η δεύτερη εγχείρηση εκτομής και στο άλλο πόδι. Στην εντατική από Covid διασωληνωμένος και με σοβαρότατη σηψαιμία λοιπόν», είχε γράψει, ενώ σε νεότερη ανάρτηση, ενημέρωνε πως η κατάσταση του Τάσου Θεοδωρόπουλου παρέμενε κρίσιμη.
Έχασε τη μάχη με τον Covid ο δημοσιογράφος Τάσος Θεοδωρόπουλος | Znews
Ο δημοσιογράφος, και κριτικός κινηματογράφου Τάσος Θεοδωρόπουλος, γνωστός ως ΤΑΖ, το 2015, με τόλμη και ευαισθησία, είχε αποκαλύψει πως τα τελευταία 11 χρόνια ήταν φορέας του ιού HIV, σε μια προσπάθεια να αφυπνίσει το κοινό και να συμβάλει στο να  σπάσουν τα ταμπού πίσω από το  AIDS.