Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις στο σενάριο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» που επιστρέφει με νέο επεισόδιο το βράδυ της Τετάρτης 28 Οκτωβρίου.

Αρχικά, η Ελένη καταφέρνει, προς το παρόν, ν’ αποφύγει την έκτρωση αλλά ο Βόσκαρης δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα.

Παράλληλα, η Ασημίνα έρχεται αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη εξέλιξη, καθώς ο μικρός Σέργιος ανακαλύπτει ένα ένοχο μυστικό της οικογένειας. Τι θα σημαίνει αυτό για τη σχέση της με τον Νικηφόρο στις «Άγριες Μέλισσες»;

Νέος εισαγγελέας για την υπόθεση της βιομηχανικής ζώνης στο Διαφάνι

Ο καινούριος εισαγγελέας για την υπόθεση της βιομηχανικής ζώνης, Αλέξης Γραμματικός, επισκέπτεται με άγριες διαθέσεις το Διαφάνι και τα προβλήματα του Δούκα κάθε άλλο παρά τελειώνουν.

Παράλληλα ο Δούκας πληροφορείται την άφιξη ενός άντρα στο Διαφάνι που θ’ αναζωπυρώσει τη χρόνια κόντρα τους.

Νέα γνωριμία για τον Μελέτη

Η Ανέτ μάταια προσπαθεί να κάνει ευχάριστη την παραμονή του Μελέτη στο Παρίσι. Όμως, η επίσκεψη μιας νεαρής κοπέλας και φίλης της Ανέτ ίσως βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση.

Η κατάσταση στις φυλακές όπου εκτίει την ποινή της η Ελένη παραμένει τεταμένη. Ωστόσο, οι πράξεις του Βόσκαρη φαίνεται να γυρνάνε εναντίον του και το τέλος της τυραννίας του ίσως να είναι κοντά.