Επέστρεψαν οι «Άγριες Μέλισσες» - Υπόκλιση σε Γκοτσόπουλο-Κίτσου για αυτή τη σκηνή: «Respect, ήταν για Όσκαρ» (Video)

Επέστρεψαν στους δέκτες μας, το βράδυ της Δευτέρας μετά την καλοκαιρινή διακοπή, οι “Άγριες Μέλισσες”,  με νέα επεισόδια μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 γράφοντας τη συνέχεια της ιστορίας τους, που έχει κερδίσει τους τηλεθεατές.

Η δυνατή πλοκή του καλογυρισμένου σίριαλ, κινείται με γρήγορους ρυθμούς και είναι συγκλονιστική, ενώ οι ερμηνείες των ηθοποιών είναι πραγματικά υψηλού επιπέδου καθηλώνοντας τους θεατές και αποδεικνύοντας πως η μικρή οθόνη, μπορεί ενίοτε να ξεπερνά τον εαυτό της και πραγματικά να γίνεται μεγάλη…

Δ.Γκοτσόπουλος: «Με τη Μαρία Κίτσου είμαστε μόνο φίλοι» | People &  Style Ειδήσεις

Στο πρώτο  επεισόδιο της φετινής σεζόν είδαμε τη σκηνή όπου ο Λάμπρος, ο δάσκαλος της σειράς, έμαθε τγια τη δολοφονία του Σέργιου από τον Κυπραίο. Καταρρακωμένος από τις αποκαλύψεις, παίρνει την απόφαση να μιλήσει στην Ελένη σε μια σκηνή παραδοχής του φόνου, από την ίδια, στην οποία οι τηλεθεατές υποκλίθηκαν, εκφράζοντάς το, κάποιοι στο Twitter.

H Ελένη παραδέχτηκε όλη την αλήθεια για τον Σέργιο, σε μια σκηνή που οι δύο ηθοποιοί -Δημήτρης Γκοτσόπουλος και Μαρία Κίτσου- έδωσαν πραγματικά ρεσιτάλ ερμηνείας συγκλονίζοντας πραγματικά με την βαθιά αποτύπωση του  εύρους των συναισθημάτων και της φόρτισης που κλήθηκαν να ερμηνεύσουν.

«Είναι αλήθεια, το πρώτο βράδυ του γάμου μας πήγε να βιάσει τη Δρόσω, εγώ και οι αδερφές μου τον στείλαμε στον άλλο κόσμο», παραδέχτηκε  η Ελένη Σταμίρη…

 

 Δείτε ξανά ένα σύντομο απόσπασμα από την συγκλονιστική σκηνή:

 

Όπως παραδέχθηκαν οι λάτρεις του σίριαλ στις αναρτήσεις τους, οι συγκλονιστικές ερμηνείες των δύο ηθοποιών, στην δύσκολη αυτή σκηνή, ήταν πραγματικά για Oscar.