«Αντίο» στο One - «Καλημέρα» Mega - Πότε αναμένεται η πρεμιέρα

Αν και δεν έχει γίνει καμιά επίσημη ανακοίνωση, η απόκτηση της ταινιοθήκης και του σήματος του MEGA, φαίνεται πως έρχεται να αναστήσει το μεγάλο κανάλι, με τον επιχειρηματία και τους συνεργάτες του να προσανατολίζονται να μετονομάσουν το ONE, σε MEGA πριν το κανάλι εκπέμψει σε εθνική εμβέλεια.

Η είδηση της απόκτησης της ταινιοθήκης, αλλά και του σήματος του MEGA από τον Βαγγέλη Μαρινάκη έγινε δεκτή με ανακούφιση από τους εργαζόμενους του σταθμού. Εκείνοι ήταν οι πρώτοι που έδωσαν την πληροφορία πως το κανάλι θα πάρει και πάλι το όνομα MEGA, ενώ από αυτούς διέρρευσε η πληροφορία πως ο σταθμός θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Νοέμβρη, ημερομηνία γενεθλίων του ιστορικού καναλιού.

Ωστόσο, φαίνεται πως η εν λόγω ημερομηνία δεν επιβεβαιώνεται για μια σειρά από λόγους. Αρχικά, η εταιρία Alter Ego θέλει να είναι καθ’ όλα έτοιμη για να βγει στον αέρα – θυμίζουμε πως το κανάλι ως ONE, εκπέμπει από τις συνδρομητικές πλατφόρμες και στο διαδίκτυο – σε εθνική εμβέλεια μέσω Digea.

Ένας ακόμα λόγος είναι ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, το αρχείο του MEGA δεν θα μπορεί να είναι διαθέσιμο προς χρήση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την Alter Ego, πριν τις 31/12, λόγω νομικών κωλυμάτων.