Βρέθηκε η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει την Πριγκίπισσα Νταϊάνα στη σειρά Τhe Crown

Η βρετανική τηλεοπτική σειρά “The Crown” (Το Στέμμα), σημειώνει τεράστια επιτυχία διεθνώς στο Netflix και οι τηλεθεατές περίμεναν εναγωνίως την άφιξη της πριγκίπισσας Νταϊάνα, της «πριγκίπισσας του λαού», στη… σειρά που μεταφέρει στους τηλεοπτικούς δέκτες την ίδια την ιστορία της μοναρχίας στην Αγγλία.

Όπως ανακοινώθηκε τελικά, η Νταϊάνα τελικά θα εμφανιστεί στον τέταρτο κύκλο της σειράς, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter (ο τρίτος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα το 2019, αν και δεν έχει ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία) ενώ η ηθοποιός που επιλέχθηκε να υποδυθεί τη Λαίδη Νταϊάνα Σπένσερ είναι πρωτοεμφανιζόμενη, βρετανίδα, με μόνο τρεις αναφορές στην επίσημη σελίδα της στο IMDb

Πρόκειται για την ηθοποιό Έμα Κόριν.

«Η Έμα είναι ένα λαμπρό ταλέντο που μας γοήτευσε αμέσως όταν ήρθε για τον ρόλο της Νταϊάνα Σπένσερ», δήλωσε ο δημιουργός της σειράς «The Crown» Πίτερ Μόργκαν στο “The Hollywood Reporter”. «Παράλληλα με την αθωότητα και την ομορφιά της νεαρής Νταϊάνα, έχει επίσης, σε αφθονία, την εμβέλεια και την πολυπλοκότητα να ενσαρκώσει μια εξαιρετική γυναίκα που ξεκίνησε από ανώνυμη έφηβη για να γίνει η πιο θρυλική γυναίκα της γενιάς της».

Από την πλευρά της, η Κόριν δήλωσε ενθουσιασμένη , υπερήφανη αλλά και αγχωμένη. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και αισθάνομαι τιμή για τη συμμετοχή μου στη σειρά “The Crown” στην τέταρτη σεζόν της», δήλωσε η ηθοποιός.

«Έχω κολλήσει με τη σειρά από το πρώτο επεισόδιο και το να σκέφτομαι ότι συμμετέχω τώρα σε αυτή την απίστευτα ταλαντούχα οικογένεια ηθοποιών είναι απλώς σουρεαλιστικό.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν ένα είδωλο και η επίδρασή της στον κόσμο παραμένει βαθιά και εμπνευσμένη. Το να μου δίνεται η δυνατότητα να την εξερευνήσω μέσω της γραφής του Πίτερ Μόργκαν είναι η πιο εξαιρετική ευκαιρία και θα βάλω τα δυνατά μου να την υποδυθώ σωστά!».

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ – ΜΠΕ