Mega 1989-2018: Ένας κύκλος που κλείνει, με το «ευχαριστώ» των εργαζομένων (βίντεο)

Η ημέρα που το “μαύρο” θα καλύψει το Mega, φθάνει.

Ανήμερα της εθνικής επετείου, μετά από 29 χρόνια “ζωής”, το μεγάλο κανάλι θα πάψει να μεταδίδει σήμα, όπως γνωστοποίησε σήμερα με ανακοίνωσή της η Digea.

Το απόγευμα της Τετάρτης έγινε γνωστό ότι το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) απέστειλε στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) και τον ιδιωτικό πάροχο DIGEA, επιστολή με κοινοποίηση της απόφασης του ΣτΕ για το MEGA.

Σήμερα, η DIGEA εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τη διακοπή της μετάδοσης του σήματος του Mega:
«Διακοπή μετάδοσης σήματος του τηλεοπτικού σταθμού MEGA

H Digea ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό ότι κατόπιν έγγραφης γνωστοποίησης που έλαβε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), θα προχωρήσει, ως υποχρεούται, από το νόμο και το κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας της, στη διακοπή της παροχής υπηρεσιών ψηφιακής μετάδοσης του τηλεοπτικού σταθμού εθνικής εμβέλειας «MEGA». Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί τις πρωινές ώρες της Κυριακής 28/10/2018».

To ανθρώπινο δυναμικό του καναλιού, που το κρατούσε όλο αυτό το διάστημα ζωντανό, αποχαιρετάει το τηλεοπτικό κοινό με ένα άκρως συγκινητικό βίντεο.

Το βίντεο είναι μία συρραφή των αγαπημένων σίριαλ που μετέδιδε το Mega και κλείνει με την ένδειξη: «Mega 1989-2019- ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ» και το hashtag #MegaSynexizoume?

Δείτε το βίντεο, όπως το αναδημοσιεύει ο ιστότοπος iefimerida: