Τα πιο σέξι «ατυχήματα» τηλεπαρουσιαστριών για το 2016!

Ατυχήματα μπορούν να συμβούν παντού πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την ζωντανή τηλεόραση.

Η εφημερίδα Mirror συγκέντρωσε τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές από το 2016, κατά τις οποίες γοητευτικές ρεπόρτερ, παρουσιάστριες καιρού και καλεσμένες εκπομπών αποκάλυψαν στο κοινό περισσότερα απ’ ό,τι έπρεπε, είτε επιδεικνύοντας υπερβάλλοντα ζήλο (όπως στο παράδειγμα της ρεπόρτερ που βουτά με ορμή στη θάλασσα) είτε επειδή διάλεξαν το τελείως λάθος ρούχο για κάποια δραστηριότητα (τα πηδηματάκια με βαθύ ντεκολτέ δεν είναι ποτέ καλή ιδέα).

Το βίντεο με την ανασκόπηση των λάθος στιλιστικών επιλογών που έκαναν viral τις όμορφες αυτές κυρίες τις τηλεόρασης περιλαμβάνει ακόμα μια παρουσιάστρια καιρού που διάλεξε τελείως λάθος χρώμα για να σταθεί μπροστά στο green screen, μια συνάδελφό της που ξεκίνησε το δελτίο με βραδινό αποκαλυπτικό φόρεμα, για να την «κουκουλώσουν» λίγο αργότερα με μια ζακέτα και μια άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση με σορτσάκι, ροζ τιραντάκι και… τα πάντα στη φόρα.

Αν και δεν περιλαμβάνεται στο βίντεο της Mirror, από την ανασκόπηση των σέξι ατυχημάτων της χρονιάς δεν μπορεί να λείπει και η παρουσιάστρια που έγινε viral πριν λίγες μέρες, προσφέροντας μια ιταλική εκδοχή του «βασικού ενστίκτου» στους τηλεθεατές του δελτίου ειδήσεων.

Η χαριτωμένη Costanza Calabrese είχε ντυθεί, όπως πάντα, κομψά και διακριτικά για να εκφωνήσει το δελτίο ειδήσεων, όμως η απρόσεκτη στάση της με ανοιχτά τα πόδια κάτω από το διάφανο τραπέζι είχε ως αποτέλεσμα να «βουήξουν» τα ιταλικά social media.

Το βίντεο με την 38χρονη να παρουσιάζει το δελτίο αμέριμνη, ενώ η κάμερα αποκαλύπτει εν αγνοία της την άσεμνη στάση της, έχει συγκεντρώσει πάνω από 40.000 views στο YouTube.

Όσον αφορά δε στα σχόλια των χρηστών, αυτά περιλαμβάνουν κάθε λογής αντίδραση, από επαίνους για τα κάλλη της μελαχρινής κοπέλας, μέχρι επικρίσεις για το κάπως… λειψό μήκος του φορέματός της.