Η Όλγα Τρέμη μαζεύει τα πράγματα της από το MEGA

Η μεγάλη έξοδος στο MEGA ξεκίνησε…

Ραγδαίες είναι τον τελευταίο καιρό οι εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο, μετά και την αδειοδότηση των τεσσάρων καναλιών. Αυτό ήταν ισχυρό χτύπημα για το  ιστορικό “Μεγάλο Κανάλι” το οποίο φαίνεται πως βρίσκεται μια ανάσα από το κλείσιμο του.  Σήμερα, συνεργάτες της Όλγας Τρέμη, επισκέφθηκαν το κανάλι για να αδειάσουν το γραφείο της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

«Αυτή την ώρα οι συνεργάτες της Όλγας Τρέμη αδειάζουν το γραφείο της», έγραψε στο facebook ο Γιάννης Καφάτος, αρχισυντάκτης της πρωινής εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega». «Οι υπόλοιποι κάνουμε το ίδιο. Τα δικά μου 12 χρόνια στο Mega χώρεσαν σε μια σακούλα ζαχαροπλαστείου. (Πριν με είχε γλυκάνει) megaμώτι μου!!!», πρόσθεσε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα.

meggg

Η Όλγα Τρέμη είναι από τα αρκετά πρόσωπα που έχουν από καιρό παρατήσει το κανάλι και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία. Υπενθυμίζουμε ότι το MEGA μην έχοντας συμμετάσχει καν στην διαδικασία αδειοδότησης και με τα χρέη των ιδιοκτητών προς τους τόσους εργαζομένους να είναι πολλά, διακηρύσσει μέσω του κ. Ψυχάρη που βρέθηκε σε εξεταστική επιτροπή, ότι θα συνεχίσει να εκπέμπει μέσω συνδρομητικών ή με παραγωγή web περιεχομένου.