"Οι συμμαθητές": Τα νέα πρόσωπα-έκπληξη της σειράς!

Ανανεωμένη και με νέα πρόσωπα πρόκειται να επιστρέψει στις οθόνες μας την νέα σεζόν η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Οι συμμαθητές».

Σύμφωνα με το «MyTv» κάποια επεισόδια της σειράς είναι ήδη έτοιμα και από αυτά δεν θα λείψει η Λουκία Παπαδάκη την οποία είδαμε στα τελευταία επεισόδια να υποδύεται την μητέρα της Μαριλένας. Και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε ήδη την επιστροφή της ενώ αναμένεται και εκείνη της Πηνελόπης Πλάκα, η οποία υποδύεται την Γκέλυ.

image

Ωστόσο το σίριαλ ενδυναμώνεται και με άλλα «ονόματα» τα οποία θα ενσαρκώσουν ρόλους – έκπληξη με σκοπό να ξεκινήσουν νέες ιστορίες. Πιο συγκεκριμένα η Ελένη Γερασιμίδου, η οποία κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν έκανε ένα γκεστ στο ρόλο της μητέρας του Γιώργου, μπαίνει ξανά στις οθόνες μας. Ακόμη, ο Τάσος Γιαννόπουλος τον οποίο θυμόμαστε από τις σειρές «Ευτυχισμένοι μαζί» και «Με τα παντελόνια κάτω» θα κρατήσει έναν ρόλο. Την τηλεοπτική τους επιστροφή κάνουν μέσα από την σειρά «Οι συμμαθητές» κάνουν ακόμα η Ράνια Σχίζα και ο Κωνσταντίνος Κάππας.