Η πιο ρομαντική ταινία των τελευταίων ετών γίνεται σειρά

Το Ημερολόγιο (Notebook) είναι ρομαντικό δράμα παραγωγής 2004, βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Νίκολας Σπαρκς. Πρωταγωνιστούν οι Ράιαν Γκόσλινγκ και Ρέιτσελ ΜακΆνταμς ως ένα νεαρό ερωτευμένο ζευγάρι στις αρχές της δεκαετίας του 1940.

Την ιστορία τους, την αφηγείται από το παρόν ένας ηλικιωμένος άντρας (Τζέιμς Γκάρνερ) που μένει σε ένα γηροκομείο, σε μία ηλικιωμένη γυναίκα (Τζίνα Ρόουλαντς) που κατοικεί και αυτή στο ίδιο γηροκομείο.

Η ταινίαι έλαβε αρκετές υποψηφιότητες για βραβεία, κερδίζοντας οκτώ Βραβεία Teen Choice, ένα Βραβείο Satellite και ένα Βραβείο MTV Movie.

Το Αμερικανικό δίκτυο «CW» λοιπόν, φαίνεται πως προσπαθεί να μεταφέρει την ταινία και το βιβλίο, σε εβδομαδιαία σειρά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Entertainment Weekly, η σειρά θα πραγματεύεται την ιστορία των Noah και Allie, και την πορεία της απόλυτης αγάπης, που βίωσαν. Πρόκειται για έναν έρωτα, που κτίστηκε «ενάντια σε πολιτικές ρατσισμού, οικονομικές ανισότητες και κοινωνικά ήθη που δομήθηκαν στην περίοδο μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, στα τέλη της δεκαετίας του ΄40, στη Β.Καρολίνα», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

the-notebook-rain-kiss

«Είμαι ενθουσιασμένος που ο Nicholas Sparks θέλει να το κάνει με το κανάλι CW», ανέφερε ο πρόεδρος του καναλιού, Mark Pedowitz. «Το “The Notebook” είναι βιβλίο και ταινία, που τυγχάνει μεγάλη αναγνώριση», προσέθεσε, ενώ σημείωσε οτι δεν πιστεύει πως η σειρά θα περιλαμβάνει το ηλικιωμένο ζευγάρι, που βλέπαμε να διηγείται την ιστορία στην ταινία.

Εάν λοιπόν όλα πάνε όπως υπολογίζονται, ο συγγραφέας του βιβλίου θα είναι ο παραγωγός. Η ημερομηνία δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, όμως φαίνεται πως η είδηση έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμό στο φανατικό κοινό της ταινίας και του βιβλίου.