Game of Thrones: Απίστευτες αντιδράσεις μετά το σοκαριστικό φινάλε

Oι θαυμαστές της δημοφιλούς σειράς δεν μπορούν να συνέλθουν από τον τρόπο με τον οποίο τελείωσε ο πέμπτος κύκλος της και ξεσπούν στο διαδίκτυο.

Το σοκ πραγματικά ήταν μεγάλο. Ακόμα και τo περιοδικό Variety περιέγραψε το τελευταίο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου ως «μια από τις πιο σοκαριστικές στιγμές στην τηλεόραση φέτος».

Φυσικά και δεν θα σας αποκαλύψουμε τίποτα από το συγκλονιστικό τέλος της δημοφιλούς σειράς, αν και μια πλοήγηση στο Διαδίκτυο είναι αρκετή για να τα μάθετε όλα.

Το «Game of Thrones» αποτελεί μια από τις πιο ακριβές παραγωγές, καθώς για χάρη της κατασκευάστηκαν κάστρα αλλά και ολόκληρες πόλεις σε πολλές χώρες της Ευρώπης.

Είναι γνωστό ότι έχει καταρρίψει όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης, φανατικών τηλεθεατών, καλών κριτικών και βραβείων (13 υποψηφιότητες για ΕΜΜΥ και δύο υποψηφιότητες για Χρυσές Σφαίρες).

Μέσα σε έναν κόσμο γεμάτο βία, σεξ, διαπλοκή, μηχανορραφίες, αιμομιξίες και βαρβαρότητα διαδραματίζεται ο πόλεμος των αρχόντων για τον Σιδερένιο Θρόνο.

Τίποτα δεν είναι δεδομένο ” στο παιχνίδι των θρόνων” καθώς ακόμα και η δικαιοσύνη και η καλοσύνη των χαρακτήρων τιμωρείται με το πιο βάναυσο τρόπο.

Το κυριακάτικο φινάλε τα είχε όλα: θάνατο πρωταγωνιστικών χαρακτήρων, εκδίκηση, απελευθέρωση, εξευτελισμό. Η αντίδραση των θαυμαστών της σειράς στα social media  ήταν τεράστια και η αγωνία για τον 6ο κύκλο μεγαλώνει όλο και περισσότερο.

Το μόνο που μπορούν να κάνουν τώρα οι πιστοί οπαδοί της σειράς είναι να συνέλθουν από το συγκλονιστικό τέλος  και να περιμένουν καρτερικά ως τον Απρίλιο του 2016, που το σίριαλ θα επιστρέψει στις οθόνες μας.