Ο Frank Sinatra και οι γυναίκες της ζωής του

O Frank Sinatra, ο Αμερικάνος θρύλος όπου με την φωνή του έγραψε όχι απλά ιστορία αλλά έκανε πολλούς να ταυτιστούν μαζί του,  είχε στο πλευρό του κάποιες από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου. Λέγεται όμως ότι ο μεγάλος έρωτας της ζωής του υπήρξε η Nancy Barbato, η μητέρα των τριών παιδιών του.

Σύμφωνα με τις πρόσφατες δηλώσεις της κόρης του, ο μοναδικός Frank Sinatra είχε μετανιώσει για το πρώτο του διαζύγιο και επιθυμούσε κρυφά να επιστρέψει στην Barbato. Βέβαια ο δεύτερος του γάμος, διάρκειας 2 ετών, με την Ava Gardner απογείωσε την καριέρα του σε μια δύσκολη φάση της ζωής του.

Η Nancy Sinatra μίλησε στον δημοσιογράφο Mo Rocca και στην εκπομπή ‘Sunday Morning’ του αμερικάνικου καναλιού CBS για την θυελλώδη σχέση του Sinatra με την Gardner . «Τον ρώτησα μια φορά, αν έπρεπε να το κάνει όλο αυτό ξανά, αν θα είχε αφήσει την μητέρα μου για την Ava και μου είπε όχι», είπε η Nancy τονίζοντας ότι «νομίζω ότι έπιασε πάτο μετά το διαζύγιο (σ.σ.με την Gardner), τόσο επαγγελματικά όσο και ψυχολογικά, και ήταν δύσκολο για εκείνον». Όπως δήλωσε, μάλιστα, «ποτέ δεν ήξερα -κι ακόμα δεν έχω γνωρίσει- κάποιον που να νιώθει τόσο βαθιά συναισθήματα και να τα παίρνει όλα τόσο βαριά, όσο εκείνος» και πως αν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω θα είχε κάνει διαφορετικές επιλογές στην προσωπική του ζωή.

Η ίδια παραδέχεται ότι η Ava ήταν μια φανταστική γυναίκα και είχε χαράξει μια πολύ καλή πορεία στην καριέρα της, κάτι που επιθυμούσε για τον εαυτό του και  ο πατέρας της. Μάλιστα, όπως θυμάται, η ηθοποιός βοήθησε τον Frank ακόμα και μετά το διαζύγιό τους, μεσολαβώντας για να πάρει τον ρόλο του Angelo Maggio στην ταινία ‘From Here to Eternity’ που του χάρισε ένα Oscar. 

Η Nancy Barbato, που σήμερα είναι 97 ετών, ακόμα σκέφτεται τον Sinatra με τον οποίο παντρεύτηκε το 1939 και πήρε διαζύγιο το 1951. «Η μητέρα μου είχε ένα μεγάλο έρωτα στη ζωή της και αυτός ήταν ο πατέρας μου. Ακόμα τον αγαπάει και τον λατρεύει», εκμυστηρεύτηκε η Nancy που αποκάλυψε πολλές ακόμα κρυφές λεπτομέρειες για την ζωή του πατέρα της.

Ο Frank είχε τραυματίσει το τύμπανο του αυτιού του κατά την γέννησή του, για αυτό ποτέ δεν πόζαρε στους φωτογράφους με το δεξί προφίλ του, εξομολογήθηκε η κόρη του, ενώ μίλησε και για την φιλία του Sinatra με τον τραγουδιστή Sammy Davis Jr.: «Ήταν μια στενάχωρη στιγμή για τον μπαμπά επειδή ήταν ένας από τους καλύτερους φίλους του και θα ‘έτρωγε’ και σφαίρα για αυτόν» είπε για την κόντρα του John F Kennedy με τον Αφροαμερικανό τραγουδιστή, όταν ο πρόεδρος του απαγόρευσε να τραγουδήσει στην τελετή ορκωμοσίας του επειδή ήταν παντρεμένος με λευκή γυναίκα, εξηγώντας ότι «ήταν μια κακή στιγμή για τον Sinatra».