Μελάνια Τραμπ: «Δεν μετανιώνω για τις γυμνές πόζες» – Βίντεο και φωτογραφίες

Η Μελάνια Τραμπ δηλώνει πως δεν έχει μετανιώσει για τις γυμνές φωτογραφήσεις που έχει κάνει στη διάρκεια της καριέρας της στο μόντελινγκ.

Αντίθετα, υπερασπίστηκε τις επιλογές της, μιλώντας σε live στο Instagram στο πλαίσιο της προώθησης του βιβλίου με τα απομνημονεύματά της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melania Trump (@melaniatrump)

Η 54χρονη σύζυγος του υποψήφιου πρόεδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram όπου συζητά την προηγούμενη καριέρα της.

«Γιατί υπερασπίζομαι περήφανα τη δουλειά μου ως γυμνό μοντέλο;» ρωτάει στο βίντεο η Μελάνια Τραμπ. «Το πιο πιεστικό ερώτημα είναι, γιατί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης επέλεξαν να αναφερθούν τόσο λεπτομερώς στον εορτασμό της ανθρώπινης μορφής μου σε μια φωτογράφηση μόδας;» ανέφερε προσθέτοντας: «Μήπως δεν είμαστε πλέον σε θέση να εκτιμήσουμε την ομορφιά του ανθρώπινου σώματος;».

Η φωνή της 54χρονης -πρώην μοντέλου και μητέρας ενός παιδιού- ακούγεται ενώ εμφανίζονται εικόνες διάσημων έργων τέχνης με γυμνές φιγούρες, όπως το «David» του Michelangelo, το «Bathers» του Paul Cézanne και το «Lady Godiva» του John Collier. «Σε όλη την ιστορία, οι κορυφαίοι καλλιτέχνες έχουν σεβαστεί το ανθρώπινο σώμα, προκαλώντας βαθιά συναισθήματα και θαυμασμό. Πρέπει να τιμούμε το σώμα μας και να αγκαλιάσουμε τη διαχρονική παράδοση της χρήσης της τέχνης ως ένα ισχυρό μέσο αυτοέκφρασης» υποστήριξε Η Πρώην Πρώτη Κυρία.

Το βίντεο είναι το τέταρτο που ανεβάζει η τυπικά σιωπηλή Μελάνια, η οποία αυτό το διάστημα προωθεί τα ομώνυμα απομνημονεύματά της πριν την κυκλοφορία τους την 1η Οκτωβρίου.

Σε προηγούμενο βίντεο, η Μελάνια αμφισβήτησε τον πιθανό ρόλο των αστυνομικών αρχών στην απόπειρα δολοφονίας του συζύγου της Ντόναλντ Τραμπ. Σε επόμενη ανάρτηση, μοιράστηκε μια τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της Μπάρον και μίλησε για τις αξίες και την επιβράβευση της γονεϊκότητας.