Το ιδανικό παπούτσι για τρέξιμο μέσα στην πόλη

Η Reebok φέρνει την επανάσταση παρουσιάζοντας ένα φανταστικό running παπούτσι, το ZPump Fusion, που προσαρμόζεται μοναδικά σε κάθε πόδι, για τους δρομείς που επιλέγουν να τρέξουν μέσα στην πόλη.

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά running παπούτσια, που κατασκευάζονται από 40 διαφορετικά κομμάτια, το ZPump Fusion αποτελείται από 3 τμήματα, με αποτέλεσμα το παπούτσι να έχει ελαστική φόρμα η οποία δεν περιορίζει την κίνηση του ποδιού. Τα 3 αυτά τμήματα του ZPump Fusion συνεργάζονται για τέλεια εφαρμογή και έλεγχο.

  1. Τεχνολογία Pump – Το επαναστατικό καλούπι που γεμίζει με αέρα είναι ελαφρύ και όταν «φουσκώσει» αλλάζει σχήμα ανάλογα με τις καμπύλες του ποδιού, με αποτέλεσμα η φόρμα να προσαρμόζεται και να σταθεροποιείται πάνω στο πόδι. Έτσι εξασφαλίζονται ακόμη καλύτερες επιδόσεις.
  2. Fusion Sleeve – Σαν ελαστικό γάντι, το Fusion Sleeve μπορεί να επιμηκύνεται προς όλες τις κατευθύνσεις ενώ ταυτόχρονα συγκρατεί μαζί όλα τα τμήματα του ZPump Fusion. Ελαφρύ και χωρίς ραφές, το Fusion Sleeve διοχετεύει την τεχνολογία The Pump στο πόδι κάθε δρομέα παρέχοντας έτσι καλύτερο έλεγχο και άνεση κατά το τρέξιμο.
  3. Εξωτερική σόλα ZRATED – Σε running παπούτσια που προορίζονται για τρέξιμο έντονου ρυθμού, είναι σημαντικό η εξωτερική σόλα να μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές ταχύτητες που σημειώνονται και αυτό εξασφαλίζεται εδώ με την εξωτερική σόλα ZRATED. Εμπνευσμένη από τα υψηλής απόδοσης ελαστικά ZRATED, οι ακμές και τα αυλάκια που διαθέτει η σόλα αυτή, προσφέρουν καλύτερο κράτημα και έλεγχο ώστε οι δρομείς να μπορούν να σταματούν, να ξεκινούν και να στρίβουν σε μια στιγμή.

ZPump3-600x400

Με ένα πάτημα του The Pump, αέρας διαχέεται μέσω ειδικής βαλβίδας σε όλο το καλούπι, ώστε αυτό να «φουσκώσει» και να αγκαλιάσει το πέλμα στο πάνω μέρος και γύρω από τη φτέρνα με τρόπο που είναι μοναδικός για κάθε πόδι. Για να απελευθερωθεί ο αέρας, μπορείς να πιέσεις την ειδική βαλβίδα απελευθέρωσης.