Η Ιωάννα Τούνη έγινε μαμά

Η Ιωάννα Τούνη γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι.

Τα τελευταία 24ωρα το κοινό της  περίμενε πώς και πώς την ανακοίνωση για τον ερχομό του παιδιού της. Το πρωί της Τρίτης, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, μέσα από ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Είμαστε καλά το μωράκι κι εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου. Είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή. Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω» έγραψε.

Στη συνέχεια, παρακάλεσε να σεβαστούν οι δημοσιογράφοι την ιδιωτικότητά τους και δήλωσε πως δεν θα ήθελε να μιλήσει σε κάποιο κανάλι. «Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν τηλέφωνα/στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και εμένα. Δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση», αναφέρει η ανάρτηση.

ΤΟΥΝΗ

Η ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου 

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της αγαπημένης του για τον ερχομό του γιου τους, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ευχαριστώντας τους διαδικτυακούς του φίλους, για τις ευχές που έχει λάβει.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε ένα στιγμιότυπο με τα πατουσάκια του μωρού και πάνω σε αυτή έγραψε: «Σας ευχαριστούμε για τις ευχές και τα μηνύματά σας. Η μαμά μας είναι super δυνατή».

αλεξ

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης
Η instagrammer είχε ανακοινώσει ότι είναι έγκυος μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την οποία συνόδεψε με μία φωτογραφία στην οποία κρατά συγκινημένη το θετικό τεστ εγκυμοσύνης.

294169398_147028971312794_6001641570755826205_n

Στη λεζάντα της δημοσίευσης, η Ιωάννα Τούνη είχε γράψει:
«Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σχεδόν πριν από 3 μήνες… Την ημέρα που έμαθα ότι περιμένω το πρώτο μου μωράκι! Χαρά και λύπη και συγκίνηση… και όλα μου τα συναισθήματα τόσο έντονα και ανάκατα σαν ταραμοσαλάτα! Μέχρι σήμερα, ονειρευόμουν με λαχτάρα και προσμονούσα την ημέρα που θα έφτιαχνα την δική μου οικογένεια… μια οικογένεια που θα αποτελείται από δυο γονείς, που θα λατρεύουν το μωράκι που έρχεται…πράγματα απλά που εγώ στερήθηκα σαν παιδί μεγαλώνοντας μόνο με την μαμά μου! Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΜΟΥ. Δεν ξέρω ποιοι από εσάς πιστεύετε ότι οι άνθρωποι μας είναι δίπλα μας, και μας ακούνε ακόμη και όταν «φύγουν» από την ζωή… θα σας πω απλά πως πριν από 3 μήνες, η δική μου μαμά «έφυγε» από καρκίνο, έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου, έκλαιγα μόνη, απαρηγόρητη, της μιλούσα στις προσευχές μου κάθε μέρα και της έλεγα συνέχεια: «μαμά μου δεν θέλω να είμαι μόνη, θέλω οικογένεια!». Λίγες ημέρες μετά συνέβη ΑΥΤΟ! Ξέρω ότι η μαμά μου με ακούει και με προσέχει -ακόμη και τώρα- από ψηλά! Όσο και να με στεναχωρεί λοιπόν, που δεν θα είναι εδώ να με αγκαλιάζει και να μου μάθει πως μεγαλώνει κανείς ένα μωρό… Ξέρω ότι θα είναι δίπλα μου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο… και αυτό το μωράκι που έρχεται στον κόσμο, είναι η απάντηση και το δώρο της για εμένα που έμεινα πίσω ……. Ανυπομονώ! Και ελπίζω να γίνω τόσο καλή μαμά, όσο η δική μου…».

ioanna_touni__3_

Η πρόταση γάμου από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου
Τον περασμένο Οκτώβριο, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε πρόταση γάμου στην Ιωάννα Τούνη, η οποία δέχτηκε να τον παντρευτεί και μοιράστηκε τη χαρμόσυνη είδηση με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η instagrammer είχε ανεβάσει μία φωτογραφία στα social media, όπου δείχνει το μονόπετρο δαχτυλίδι στο χέρι της, ενώ την κρατά ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού της. Το ζευγάρι ταξίδεψε στην Βενετία, όπου και έγινε η πρόταση γάμου. Στη λεζάντα της ανάρτησης, έγραψε με κεφαλαία γράμματα: «ΝΑΙ» και πιο κάτω «Συγγνώμη είμαι δεσμευμένη», προσθέτοντας εικονίδια μίας καρδιάς και ένα δαχτυλίδι.

Δείτε τη φωτογραφία

311122842_985829746144736_7763246745870946583_n

Αναφορικά με τη νονά του παιδιού, όπως είχε ανακοινώσει επίσης διαδικτυακά, θα είναι η κολλητή της φίλη και συνεργάτιδα της, Στέλλα Πάσσαρη.