Η ανάρτηση του Βιν Ντίζελ για τα 9 χρόνια από τον θάνατο του Πολ Γουόκερ [pic]

Εννιά χρόνια συμπληρώθηκαν από την ημέρα που ο Πολ Γουόκερ έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητικό δυστύχημα.

Η σχέση ανάμεσα στον αδικοχαμένο ηθοποιό και τον Βιν Ντίζελ ήταν γνωστή, αφού τους ένωνε μία μακρόχρονη φιλία, αλλά και η κινηματογραφική τους σύμπραξη στο «Fast & Furious».

Ο Ντίζελ ξέχασε τον Γουόκερ και με αφορμή τη «μαύρη επέτειο» στις 30 Νοεμβρίου, αναρτώντας στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία.

Στη λεζάντα έγραψε: «Εννέα χρόνια…σε αγαπάω και μου λείπεις».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vin Diesel (@vindiesel)

Η μέρα που πέθανε ο 40χρονος τότε Πολ Γουόκερ, απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης παγκοσμίως. Ο Γουόκερ πέθανε σε τροχαίο, μαζί με τον φίλο του και οδηγό του αυτοκινήτου, Ρότζερ Ρόντας, λίγη ώρα αφού είχαν φύγει από μια φιλανθρωπική οργάνωση. Τράκαραν σε ένα φανάρι, με αποτέλεσμα η Porsche τους να τυλιχτεί στις φλόγες.

Ο Γουόκερ δεν είχε ολοκληρώσει ακόμη τα γυρίσματα για το «Fast & Furious 7», κάτι το οποίο επετεύχθη με τη βοήθεια των αδερφών του. Η ταινία απέτισε φόρο τιμής στον ηθοποιό και μάλιστα, το τραγούδι «See you again» του Wiz Khalifa προστέθηκε στο soundtrack της ταινίας ως αφιέρωμα.

Λίγο καιρό μετά τον θάνατό του, ο Βιν Ντίζελ, υποδέχθηκε την κόρη του, η οποία πήρε το όνομα του Πολ Γουόκερ, Πολίν.

Σημειώνεται πως όταν η κόρη του Γουόκερ Μίντοου, παντρεύτηκε ο νονός της Βιν Ντίζελ, τη συνόδευσε και την παρέδωσε στον γαμπρό.