Ο Τομ Μπρέιντι ανακοίνωσε το διαζύγιό του με τη Ζιζέλ

Ο αστέρας του Αμερικανικού ποδοσφαίρου Τομ Μπρέιντι, με σημερινή (28/10) του ανάρτηση, ανακοίνωσε πως ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για το διαζύγιο με τη σύζυγό του Ζιζέλ Μπούντχεν. 

Το μοντέλο από τη Βραζιλία με τον Αμερικανό αθλητή θα ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους, με την είδηση του χωρισμού τους να έχει προκαλέσει σοκ στη σόουμπιζ, καθώς δεν φαινόταν να υπάρχουν προβλήματα στη σχέση τους. «Τις τελευταίες ημέρες, η σύζυγός μου κι εγώ οριστικοποιήσαμε το διαζύγιό μας μετά από 13 χρόνια γάμου. Φτάσαμε σε αυτήν την απόφαση φιλικά και με ευγνωμοσύνη για τον χρόνο που περάσαμε μαζί», έγραψε ο Μπρέιντι.

Η απόφαση του Μπρέιντι να ανακαλέσει την απόφασή του να εγκαταλείψει την ενεργό δράση και να συνεχίσει για τουλάχιστον άλλη μία σεζόν, φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στη σχέση τους. Το οικείο περιβάλλον του ζευγαριού σημειώνει πως υπήρχαν «σύννεφα» στη σχέση του. Ενώ υπάρχουν αναφορές πως από τη στιγμή που ο Μπρέιντι συνέχιζε να βάζει σε προτεραιότητα το Αμερικανικό ποδόσφαιρο, η Ζιζέλ είχε πάρει την απόφασή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μπρέιντι

«Τις τελευταίες ημέρες η σύζυγός μου κι εγώ οριστικοποιήσαμε το διαζύγιό μας μετά από 13 χρόνια γάμου. Φτάσαμε σε αυτή την απόφαση φιλικά και με ευγνωμοσύνη για τον χρόνο που περάσαμε μαζί. Είμαστε ευλογημένοι με τρία υπέροχα παιδιά και θα συνεχίσουν να είναι στο επίκεντρο του κόσμου μας καθημερινά. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε ως γονείς για να είμαστε βέβαιοι ότι θα λάβουν όλη την αγάπη και την προσοχή που αξίζουν.

Φτάσαμε σε αυτή την απόφαση να τελειώσουμε τον γάμο μας μετά από πολύ σκέψη. Το να το πράξουμε είναι επώδυνο και δύσκολο, όπως για τους περισσότερους που περνούν από αυτή τη διαδικασία κάθε μέρα σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, ευχόμαστε μόνο τα καλύτερα ο ένας για τον άλλο όσο κυνηγάμε το επόμενο κεφάλαιο στις ζωές μας, το οποίο ακόμη δεν έχει γραφτεί. Και ζητάμε ευγενικά να γίνει σεβαστή η επιθυμία μας να προστατευτεί η ιδιωτική μας ζωή όσο προσπαθούμε να δούμε τι θα έρθει τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες. Ευχαριστούμε».