GNTM: Η Σοφία Χατζηπαντελή καβγάδισε με όλους τους κριτές και έφυγε στα παρασκήνια - Έμειναν "κάγκελο" όλοι [βίντεο]

Η 18χρονη Ειρήνη ήταν αφορμή να γίνει έξαλλη η Σοφία Χατζηπαντέλη με τους υπόλοιπους κριτές του GNTM και να αποχωρήσει.

Πιο συγκεκριμένα η Ειρήνη που κατάγεται από την Κύπρο πήγε στο GNTMτης οντισιόν λύγισε, καθώς τους τελευταίους 8 μήνες βιώνει πένθος αφού έχασε τον πατέρα της από κορωνοϊό σε ηλικία 54 ετών.

«Ο μπαμπάς μου ήταν ο πιο μεγάλος θαυμαστής μου» είπε με δάκρυα στα μάτια η κοπέλα. «Η ζωή συνεχίζεται και ελπίζω να ήταν χαρούμενος για εμένα», συμπλήρωσε.

«Κοίτα σίγουρα έχει κάνει ένα κορίτσι, το οποίο είναι μέσα – έξω καταπληκτικό και νομίζω ότι η δύναμή σου μετά από αυτούς τους μήνες να έρθεις και να δοκιμάσεις εδώ και να δείξεις ότι μπορείς να πας παρακάτω και να τον κάνεις περήφανο, για όλους μας είναι μοναδικό» της είπε ο Τάσος Σοφρωνίου.

Στη συνέχεια η Βίκυ Καγιά σηκώθηκε από τη θέση της και πήγε να την πάρει μία μεγάλη αγκαλιά. Η Ειρήνη συγκέντρωσε τελικά 3 «ναι» και ένα «όχι» από την Σοφία Χατζηπαντελή. Η νέα κριτής του GTNM μάλιστα έγινε έξαλλη και ξέσπασε αντιδρώντας πως η Κύπρια διαγωνιζόμενη που είχαν μπροστά τους δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο σε σχέση με άλλες Κύπριες κοπέλες.

«Είναι Κύπρια, έτσι είμαστε εμείς στην Κύπρο», τόνισε η Σοφία Χατζηπαντελή. Στη συνέχεια, σηκώθηκε από την θέση της και έφυγε για λίγο από το πλατό. Ο Γιώργος Καράβας την φώναξε να επιστρέψει μέσα. Όταν το έκανε, αντί να εμφανιστεί πιο ήρεμη άρχισε να φωνάζει αρνούμενη να δεχτεί οποιαδήποτε άλλη άποψη πέρα από τη δική της. Αυτό εξόργισε τον Τάσο Σοφρωνίου ο οποίος της είπε ότι απλά έχουν διαφορετική άποψη. Όσο για τη Βίκυ Καγιά είχε μείνει να την κοιτά άφωνη.

GNTM: Δείτε την οντισιόν της Ειρήνης που έκανε έξαλλη τη Σοφία Χατζηπαντέλη