Ο Νότης Μηταράκης guest σε σειρά του ΑΝΤ1- Δείτε τη σκηνή

Η νέα αστυνομική σειρά, με τίτλο «Οι Παγιδευμένοι» έκανε  σήμερα πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 και ένα γνώριμο πρόσωπο της πολιτικής σκηνής, έκανε την εμφάνισή του στο πρώτο επεισόδιο.

Πρόκειται για τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη και βουλευτής Χίου με τη Νέα Δημοκρατία, που υποδύεται στο πρώτο επεισόδιο τον… εαυτό του και μάλιστα στο βίντεο που κυκλοφόρησε, αναφέρει σε μία από τις φράσεις του τη Χίο («Κανόνισε να έρθεις και κάποια στιγμή στη Χίο»).

Στην υπόθεση της σειράς η οποια γυρίζεται και στο κτήριο του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, ένα νεαρό κορίτσι δολοφονείται.

Ποιοι είναι οι αληθινοί δράστες και ποιοι οι ηθικοί αυτουργοί; Μια δικηγόρος και ένας εισαγγελέας συναντιούνται και αναγκάζονται να συνεργαστούν για να βρουν τον πραγματικό ένοχο. Έχουν, όμως, εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ζωής. Για τον Δημήτρη, ο νόμος και η Δικαιοσύνη είναι το ίδιο. Για την Άννα, άλλο ο νόμος και άλλο η Δικαιοσύνη. Παγιδευμένοι σ’ έναν λαβύρινθο μυστικών, ψάχνουν να βρουν διέξοδο.

Μέσα από μια δαιδαλώδη διαδρομή συναισθημάτων, αναζητούν την αλήθεια. Κανείς τους, όμως, δεν θα μπορέσει να ξεχωρίσει την πραγματικότητα από την οφθαλμαπάτη. Η πορεία προς την εξιχνίαση του εγκλήματος θα τους φέρει πιο κοντά, αλλά θα κλυδωνίσει και τις σχέσεις των προσώπων που είναι γύρω τους. Γιατί η αλήθεια δεν έχει μόνο ένα πρόσωπο. Γιατί κανείς δεν είναι αθώος.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης (Δημήτρης Μαρκέτος) και η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ (Άννα Ροδίτη).
Πρωταγωνιστούν: Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Ναταλία Πελέκα, Άννα Καλαϊτζίδου, Σοφία Μανωλάκου, Άννα Πορφύρη, Αθηνά Ροδίτου, , Νίκος Ιωαννίδης, Βίκτωρας Πέτσας, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη, Παύλος Πιέρρος, Γεωργία Ματσούκα, Αλεξάνδρα Ούστα, Εβελίνα Γουρνά, Αστέρης Κρικώνης, Αλεξάνδρα Στεργίου, Βασίλης Αφεντούλης, Ανδρομάχη Δαυλού, Γιάννης Ζωγράφος, Φώτης Πετρίδης, Κωστής Ραμπαβίλας, Δήμητρα Καρακωνσταντή, Μάνος Γερονυμάκης.

Σκηνοθεσία: Βίκυ Μανώλη

Απόδοση σεναρίου: Σωτηρία Ψευτούδη