Oι Michelle και Barack Obama όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί - Η τρυφερή-κουλ φωτογραφία τους για το νέο έτος

Ο Barack Obama και η σύζυγός του, Michelle, εμφανίστηκαν στον προσωπικό λογαριασμό της πρώην πρώτης κυρίας των ΗΠΑ στο Instagram όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί, καλωσορίζοντας το 2022.

Με γυαλιά σε σχήμα αστέρι και με την επιγραφή του 2022, το πρώην προεδρικό ζευγάρι ήθελε να ευχηθεί καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με χαλαρή διάθεση και πολλή αγάπη. Ειδικότερα, η Michelle Obama έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας «Καλή Χρονιά από εμένα και την αγάπη μου. Σας ευχόμαστε έναν χρόνο γεμάτο ευτυχία, αγάπη και καλή υγεία».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Obama (@michelleobama)

Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που βλέπουμε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ και τη σύζυγό του σε χαλαρή διάθεση, καθώς ποτέ δεν ήταν φαν της σοβαροφάνειας. Παρ’ όλ’  αυτά, αφού πλέον δε μένουν στον Λευκό Οίκο είναι περισσότερο ελεύθεροι να εκφράζουν την άποψή τους και τον πραγματικό τους εαυτό.

Στην τρυφερή φωτογραφία, που η Μichelle Obama μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους , τη βλέπουμε να φοράει ένα μαύρο σύνολο, το οποίο συνδύασε με ένα εντυπωσιακό σακάκι και μαύρα πέδιλα. Από την άλλη, ο Barack Obama φορούσε ένα κοντομάνικο πουκάμισο σε σκούρα απόχρωση και ένα αντίστοιχο παντελόνι για να ταιριάζει χρωματικά με τη σύζυγό του.

Το ζευγάρι ανέβασε τη φωτογραφία του μία εβδομάδα μετά τις διακοπές τους στη Χαβάη, ένα ταξίδι που πραγματοποιούν κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα, αφού αποτελεί τον τόπο καταγωγής του Obama.

Πηγή: harpersbazaar.gr