Ιδέες για το μακιγιάζ των Χριστουγέννων - Τα βήματα για να πετύχεις ένα εντυπωσιακό look

Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν τα Χριστούγεννα και όλες ψάχνουμε το κατάλληλο look, που θα μας κάνει λαμπερές και ξεχωριστές.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει εκτός από τα ρούχα και το μακιγιάζ. Είναι η τελευταία πινελιά στην εμφάνιση μας και πρέπει να μας απασχολεί εξίσου με το ντύσιμο.

Αν λοιπόν θέλετε να κάνετε εντυπωσιακές εμφανίσεις τις φετινές γιορτές, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές.

Τι πρέπει να κάνετε;

Πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ είναι σημαντικό να έχετε ενυδατώσει καλά το πρόσωπό σας. Κάντε μία μάσκα προσώπου και ξεκουράστε την επιδερμίδα σας.

Έπειτα, επιλέξτε τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσετε. Μπορεί κάθε μέρα να μην χρησιμοποιείτε σκιές, όμως τα Χριστούγεννα επιβάλλουν χρώμα και λάμψη. Χρησιμοποιήστε λοιπόν, έντονες σκιές για να τραβήξετε πάνω σας όλα τα βλέμματα.

Για τα μάτια χρησιμοποιείστε εκτός από τις σκιές και ένα σκούρο eyeliner που θα περιέχει glitter και δώστε έμφαση στις βλεφαρίδες σας με μία ενισχυτική μάσκαρα για έξτρα όγκο.

Επίσης, μην ξεχνάτε τα ζυγωματικά και τις γωνίες του προσώπου σας. Μπορείτε να τα τονίστε με ένα ρουζ σε γήινα χρώματα.

Τέλος, δεν πρέπει να παραλείψετε τα χείλη σας. Το κραγιόν θα τονίσει ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και θα σας κάνει να νιώσετε αυτοπεποίθηση. Ιδανικό είναι το κόκκινο χρώμα ωστόσο αν δεν νιώθετε άνετα με την επιλογή του επιλέξτε κάποια ουδέτερη απόχρωση.

Μπορείτε επίσης να πάρετε ιδέες από το Youtube, όπου θα βρείτε πολλά σχετικά βίντεο, όπως το παρακάτω.

Πηγή: vita.gr