Total white και τον χειμώνα; - Η βασίλισσα Ράνια μας δείχνει πώς να το πετύχουμε (Εικόνες)

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας είναι μία από τις πιο καλοντυμένες γαλαζοαίματες και μας έχει συνηθίσει σε ιδιαιτέρως κομψές εμφανίσεις.

Το προσωπικό της στιλ της είναι πάντα φροντισμένο και τα brands που εμπιστεύεται για τις εμφανίσεις της από τα πιο ζηλευτά για τη διαχρονική τους αισθητική. Αυτή τη φορά, η κομψή βασίλισσα της έκανε δημόσια εμφάνιση μ’ ένα total white look, προσφέροντας μια απλή στιλιστική ιδέα για να πετύχεις κάτι ανάλογο.

Η βασίλισσα Ράνια συνδύασε στο σύνολό της δυο κομμάτια σε λευκό χρώμα: Ένα denim μακρυμάνικο πουκάμισο και μία μίντι Α-line φούστα, επίσης denim. Φορεμένα μαζί τα δυο κομμάτια που προέρχονται από την ίδια συλλογή, του οίκου Zimmermann για το Φθινόπωρο 2021, όπου το χρώμα τους περιγράφεται ως “Vintage White”, δημιουργούν την εντύπωση ενός ενιαίου ενδύματος, δηλαδή ενός μίντι φορέματος, ενώ η μπεζ ζώνη που έχει φορέσει στη μέση ενισχύει την αίσθηση, αναδεικνύοντας παράλληλα τη σιλουέτα της.

βασίλισσα Ράνια

Από το υπόλοιπο look, ξεχωρίζουν η “Nile” raffia τσάντα Chloé, που η βασίλισσα Ράνια έχει κρατήσει σε διάφορες περιστάσεις, αλλά και οι κρεμ μυτερές γόβες με αφηρημένο μοτίβο από παλαιότερη συλλογή Dior, ενώ φοράει και μαύρα στρογγυλά γυαλιά ηλίου.

βασίλισσα Ράνια

Το total white look της Ράνιας βασίζεται στον εύκολο συνδυασμό “λευκό με λευκό”, ωστόσο αν αποφασίσεις ότι θέλεις να υιοθετήσεις ένα αντίστοιχο στιλ, φρόντισε η απόχρωση στα κομμάτια που θα επιλέξεις να συνδυάσεις να είναι ίδια για να έχεις το αρμονικό αποτέλεσμα που πέτυχε η βασίλισσα της Ιορδανίας στη δική της εμφάνισή της.

βασίλισσα Ράνια

Πηγή: madamefiagro.gr, Εικόνες: Facebook/queenrania