Τα δέκα hairstyles της Αμάλ Κλούνεϊ που αποδεικνύουν ότι η κομψότητα ξεκινά από το χτένισμα (Εικόνες)

Σε περίπτωση που αναζητάς ιδέες για κομψά χτενίσματα, θα μπορούσες να αντλήσεις έμπνευση από τα haistyles της Amal Clooney, η οποία δεν μας απογοητεύει ποτέ.

Με το ίδιο ζεστό σοκολατί χρώμα στα μαλλιά της, η Clooney αλλάζει συχνά μικρές λεπτομέρειες στα χτενίσματά της, οι οποίες όμως κάνουν τελικά τη διαφορά.

Ακολουθούν μερικά από τα πιο κομψά και θηλυκά hairstyles της που αναμφίβολα θα αγαπήσετε αν είστε λάτρεις του μίνιμαλ αλλά πάντα κομψoύ στιλ:

  1. Μία από τις πιο κομψές της εμφανίσεις ήταν αδιαμφισβήτητα εκείνη στον πολιτικό γάμο της με τον George Clooney στο Δημαρχείο της Βενετίας το 2014. Το look της με το ψηλόμεσο καλοραμμένο παντελόνι και το ασορτί boxy top ολοκληρώθηκε με ένα σχεδόν ίσιο blow out και ένα εντυπωσιακό flopping καπέλο.

You Can Leave Your Hat On

2. Για την πρώτη μέρα μετά το γάμο της με τον George Clooney το 2014 επέλεξε ένα casual half up half down, στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο όγκος στην κορυφή και η φυσική υφή των μαλλιών της.

Off-Duty Half up Half Down

3. Στην πρεμιέρα της ταινίας Suburbicon στα πλαίσια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας το 2017, η Clooney επέλεξε ένα διαχρονικό curled bob, το οποίο συνδύασε με μια ρομαντική έντονη χωρίστρα, που κολάκευε μοναδικά το πρόσωπό της.

Old Hollywood Lob

4. Ένα από τα πιο iconic χτενίσματά της ήταν οι εντυπωσιακοί κυματισμοί με αέρα παλιού Hollywood, που επέλεξε για την πρεμιέρα της ταινίας Μoney Monster στην 69η διοργάνωση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Για να αντιγράψετε το look της δημιουργήστε κυματισμούς χρησιμοποιώντας -με φορά προς τα έξω- ένα φαρδύ ψαλίδι για μπούκλες. Αφού τις χτενίσετε προσεκτικά, στερεώστε με ένα bobby pin τα μαλλιά από τη μία πλευρά του κεφαλιού πίσω από το αφτί.

Old Hollywood Waves

5. Οι αλογοουρές πρωταγωνιστούσαν στο κόκκινο χαλί του Met Gala το 2018 και εκείνη της Amal Clooney -μαζί με της Beyonce, της Ashley Graham και της Gigi Hadid- ήταν σίγουρα από τις αξιομνημόνευτες. Ο hairstylist της, Rod Ortega, την είχε περιγράψει τότε ως «χαλαρή και wispy».

Για να την αντιγράψετε, ψεκάστε λίγο ξηρό σαμπουάν στις ρίζες σας για να δώσετε όγκο, πριν μαζέψετε τα μαλλιά πίσω. Στη συνέχεια, γυρίστε τις άκρες της αλογοουράς προς τα μέσα χρησιμοποιώντας ένα φαρδύ ψαλίδι για μπούκλες.

High Voluminous Pony

6. Η Clooney φαίνεται πως αγαπά τα faux bobs στις πρεμιέρες κι έτσι σε εκείνη για την ταινία Hail, Caesar! το 2016 επέλεξε την curly εκδοχή του, την οποία συνδύασε με κατακόκκινο κραγιόν, απογειώνοντας το εντυπωσιακό Giambattista Valli φόρεμά της.

Curled Bob

7. Για το βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, η Clooney επέλεξε μεγάλες, λαμπερές μπούκλες, ένα χτένισμα που σε συνδυασμό με το κίτρινο φόρεμα και το ασορτί καπέλο της έκλεψε τις εντυπώσεις.

Big Curls

8. Αν και δεν πρόκειται για ένα από τα go-to χτενίσματά της, οι επιμελώς ατημέλητοι κυματισμοί που επέλεξε για εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί το 2017 της ταιριάζουν πολύ. Για να τους αντιγράψετε, δημιουργήστε waves χρησιμοποιώντας την πρέσα ισιώματος.

Messy Waves

9.Το go-to χτένισμά της αντίθετα δεν είναι άλλο από ένα κλασικό blow out, το οποίο επιτυγχάνει χρησιμοποιώντας μια φαρδιά στρογγυλή βούρτσα και το σεσουάρ. Το επιλέγει τόσο στις καθημερινές της εμφανίσεις, όσο και σε red carpet events, συμπεριλαμβανομένου του American Film Institute 46th Life Achievement Award Gala το 2018.

Signature Blow Out

10.  Μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της ήταν αυτή το 2018, που ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε στο πλάι του συζύγου της στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Φορώντας μια εντυπωσιακή λευκή και navy τουαλέτα και έχοντας τα μαλλιά της χτενισμένα για πρώτη φορά σε σφιχτές και λαμπερές μπούκλες, κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της.

Tight Curls