H πριγκίπισσα Nταϊάνα σε παιδική ηλικία-Η σπάνια φωτογραφία που ανέβασε ο αδελφός της στο Instagram

Με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων της πριγκίπισσας Νταϊάνα, δηλαδή την 1η Ιουλίου, κατά την οποία θα γιόρταζε τα 60α γενέθλιά της, ο μικρότερος αδελφός της, Charles Earl Spencer, ανήρτησε στο Instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από την παιδική της ηλικία.

Η μικρή Νταϊάνα ποζάρει μπροστά από το σπίτι που γεννήθηκε στο Sandringham. Ο αδελφός της σημειώνει στη λεζάντα: «Σήμερα είναι τα 60α γενέθλια της Νταϊάνα, πριγκίπισσας της Ουαλίας. Η 1η Ιουλίου 1961 ήταν μια υπερβολικά ζεστή καλοκαιρινή μέρα, θυμούνται οι γονείς της Diana. Γεννήθηκε στο Park House στην κατοικία της βασίλισσας στο Sandringham στο Norfolk. Το Park House φαίνεται στο φόντο αυτής της οικογενειακής φωτογραφίας που τράβηξε ο πατέρας της Diana, o 8ος Earl Spencer».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Althorp House (@althorphouse)

Σημειώνεται ότι ο μικρότερος αδελφός της πριγκίπισσας Νταϊάνα μιλώντας τον προηγούμενο μήνα στην εκπομπή Good Morning για τα 60α γενέθλιά της και τα αποκαλυπτήρια του αγάλματός της στο παλάτι του Kensington, είχε αναφέρει τα εξής:

«Θυμάμαι ο πατέρας μου πάντα συνήθιζε να μιλάει για τη μέρα που γεννήθηκε η Νταϊάνα, την 1η Ιουλίου 1961, είχε πολλή ζέστη κι αυτή η φοβερή κόρη ήρθε. Είναι τόσο αστείο να είσαι σε μια ηλικία που η λίγο μεγαλύτερη σε ηλικία αδελφή σου είναι 60. Θα είναι μια συναισθηματική μέρα, αλλά θα είναι μια τιμή για μια πολύ αγαπημένη αδελφή και μητέρα που μας λείπει πολύ».