Τσάντες με προσωπικότητα...

Οι τσάντες αποτελούν το αγαπημένο αξεσουάρ σχεδόν όλων των γυναικών. Για πολλές μάλιστα είναι το φετίχ τους. Πρόκειται για ένα απαραίτητο αξεσουάρ που το χρησιμοποιούμε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μικρές, μεγάλες , για τον ώμο, για το χέρι, τσαντάκια για τις βραδινές μας εξόδους, εκτός από την πρακτική τους πλευρά μας χαρίζουν και μια ultra chic εμφάνιση.

Οι τσάντες, όπως και όλα τα υπόλοιπα αξεσουάρ, είναι απρόσωπα. Μπορεί να περπατάς στο δρόμο και να κρατούν πολλές την ίδια τσάντα με την δική σου. Κάτι το οποίο δεν είναι και πολύ ευχάριστο.

Αν θες να ξεχωρίζεις, οι fashionistas στους δρόμους του Μιλάνου σου δείχνουν τον τρόπο. Στόλισε την τσάντα σου με τα αγαπημένα σου μπρελόκ, αυτοκόλλητα, μαντήλια ή ακόμα και με λούτρινα κουκλάκια. Δεν χρειάζεται να τα βάλεις όλα μαζί, μπορεί να βάλεις ένα από όλα αυτά για να ξεχωρίσεις από την μάζα.

Εμείς σου δίνουμε κάποιες ιδέες:

Accessorizing-your-accessories Accessorizing-your-accessories2 Accessorizing-your-accessories3 Accessorizing-your-accessories4 Accessorizing-your-accessories5 Accessorizing-your-accessories6