Ποια ηθοποιός αρνήθηκε να βγει ραντεβού με τον πρίγκιπα Harry

Μπορεί πλέον ο πρίγκιπας Harry να είναι παντρεμένος με την Meghan Markle κι αυτή τη στιγμή να ετοιμάζονται να υποδεχθούν το δεύτερο παιδί τους, στο παρελθόν όμως και ενώ ήταν single, φαίνεται ότι είχε μια γενικότερη προτίμηση στις ηθοποιούς.

Ο δούκας του Sussex πριν γνωρίσει την σύζυγό του, είχε γοητευτεί από ακόμα μια γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιό, από την οποία μάλιστα είχε ζητήσει να βγουν ραντεβού. Συγκεκριμένα, το 2015 ο Harry είχε ζητήσει από ένα βοηθό του να προσκαλέσει τη Jennifer Lawrence σε δείπνο και μια ξενάγηση στο Kensington Palace.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Jennifer είχε αρνηθεί ευγενικά, καθώς τότε ήταν στις αρχές της σχέσης της με ένα άλλο Βρετανό, τον πρώην της Gwyneth Paltrow, Chris Martin. Αν και η Paltrow δεν είχε πάρει ακόμη διαζύγιο από τον frontman των Coldplay, φαίνεται ότι η σχέση του με την Lawrence είχε ήδη ξεκινήσει, αφού είχαν φωτογραφηθεί μαζί.

Μετά την άρνηση της Lawrence, ο Harry είχε γνωρίσει την Meghan Markle και ήδη το 2016 είχαν ξεκινήσει να βγαίνουν μαζί, ενώ το 2017 αρραβωνιάστηκαν. Η Lawrence από την άλλη, λίγο αργότερα ξεκίνησε μια σχέση με τον Darren Aronofsky ενώ το 2018 γνώρισε τον Cooke Maroney με τον οποίο παντρεύτηκε ένα χρόνο μετά.

Γιατί όμως αρνήθηκε η Jennifer;

Πολλοί θα αναρωτιούνται γιατί η Jennifer Lawrence απέρριψε την ευκαιρία να βγει με τον πρίγκιπα αλλά και την πιθανότητα η σχέση τους να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό κι εκείνη από star του Holllywood να γίνει πριγκίπισσα.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, η Jennifer δεν ήθελε μια σχέση που θα προκαλέσει το ενδιαφέρον των media. Τότε όχι μόνο είχε ξεκινήσει ένα κυνηγητό με τους παπαράτσι να προσπαθούν να την φωτογραφήσουν με τον Martin αλλά είχε περάσει και λίγος χρόνος από τότε που είχαν δει το φως της δημοσιότητας οι γυμνές φωτογραφίες που είχε στείλει σε ένα πρώην σύντροφό της.

Πηγή: madamefigaro.gr