Μυστικός γάμος για τον Μπόρις Τζόνσον-Με νυφικό Έλληνα σχεδιαστή η Κάρι Σίμοντς (Εικόνες)

Τη σύντροφό του Κάρι Σίμοντς παντρεύτηκε το πρωί του Σαββάτου σε μία μυστική τελετή στον καθεδρικό ναό του Γουεστμίνστερ, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, όπως αποκαλύφθηκε αρχικά από βρετανικά ΜΜΕ και στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε από το πρωθυπουργικό γραφείο.

Όπως μεταδίδουν οι Sun και Mail on Sunday, ο ναός κλειδώθηκε ξαφνικά χθες μετά το μεσημέρι και λίγο αργότερα έφτασε εκεί η Κάρι Σίμοντς, η οποία ζει με τον Μπόρις Τζόνσον στην Ντάουνινγκ Στριτ από το 2019 όταν εκείνος ανέλαβε την πρωθυπουργία.

Ο γάμος έγινε παρουσία λίγων φίλων και συγγενών ενώ μέλη του υπουργικού συμβουλίου και άλλοι πολιτικοί έσπευσαν να συγχαρούν τον Τζόνσον μέσω Twitter.

Η Τερέζ Κόφεϊ, υπουργός Εργασίας, έγραψε στο Twitter: «Συγχαρητήρια Μπόρις Τζόνσον και Κάρι Σίμοντς για τον γάμο σας σήμερα».

Επιβεβαιώνοντας σχετικά δημοσιεύματα, το γραφείο του Τζόνσον προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο πρωθυπουργός και η κα Σιμοντς παντρεύτηκαν χθες το απόγευμα σε μια μικρή τελετή στον καθεδρικό ναό του Γουεστμίνστερ. Το ζευγάρι θα γιορτάσει τον γάμο του με συγγενείς και φίλους το επόμενο καλοκαίρι».

Επισημαίνεται ότι αρχικά είχε διαρρεύσει ότι ο γάμος θα γινόταν 30 Ιουνίου, ωστόσο ο 56χρονος πρωθυπουργός και η 33χρονη σύντροφός είχαν άλλα σχέδια. Η τελετή ήταν τόσο μυστική που έδωσαν το παρών μόλις 30 άτομα, μεταξύ των οποίων βρίσκονταν στενοί φίλοι της οικογένειας.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα των 30 καλεσμένων.

Σημειώνεται πως ο Μπόρις Τζόνσον γίνεται ο πρώτος εν ενεργεία πρωθυπουργός που παντρεύεται, μετά τον Λόρδο Λίβερπουλ ο οποίος είχε παντρευτεί τη Μαίρη Τσέστερ το 1822.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι προσκλήσεις στάλθηκαν στους καλεσμένους την τελευταία στιγμή, ενώ στην τελετή συμμετείχαν επίσης μόνο λίγοι υπάλληλοι της εκκλησίας.

Με νυφικό Έλληνα σχεδιαστή η Κάρι Σίμοντς

Η Κάρι Σίμοντς επέλεξε ένα κομψότατο νυφικό Έλληνα σχεδιαστή με ανάγλυφα λουλούδια, και ένα στεφάνι στο κεφάλι της, ενώ τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε ανάλαφρες μπούκλες. Ο Μπόρις Τζόνσον, επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι και μπλε γραβάτα.

Σύμφωνα με την Dailymail, το νυφικό είναι του οίκου Costarellos και κοστίζει 2.870 λίρες. Ιδρυτής και σχεδιαστής είναι ο Χρήστος Κωσταρέλλος, οι δημιουργίες του οποίου πωλούνται σε πάνω από 50 σημεία πώλησης παγκοσμίως, όπως τα Harrods και τα Moda Operandi.

daily mail