Για τρίτη φορά γαμπρός ο Μπόρις Τζόνσον-Πότε παντρεύεται την 33χρονη σύντροφό του

Για την τρίτη φορά σκοπεύει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον,  καθώς σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ ετοιμάζεται να παντρευτεί την σύντροφό του, Κάρι Σίμοντς.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Μπόρις Τζόνσον και η μέλλουσα σύζυγός του έστειλαν κάρτες save-the-date σε φίλους και συγγενείς.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2019, αλλά έπρεπε να καθυστερήσει το γάμο λόγω κορωνοϊού, καθώς και οι δύο νόσησαν, ενώ η Κάρι ήταν έγκυος στο παιδί τους.

Παράλληλα, σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας The Sun, η πρόσκληση για το  γεγονός αναγράφει ως ημερομηνία τέλεσης του γάμου την 30 Ιουλίου 2022. Οι λεπτομέρειες σχετικά με τον τόπο τέλεσης του γάμου, παραμένουν μυστικές, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

Το Φεβρουάριο του 2020, ο Τζόνσον και η Κάρι Σίμοντς ανακοίνωσαν ότι αρραβωνιάστηκαν για να παντρευτούν. Ο Άγγλος πρωθυπουργός, που είναι 56 ετών, και η 33χρονη αγαπημένη του θα παντρευτούν είτε στο Buckinghamshire, είτε στο Port Lympne.

Ο 56χρονος Τζόνσον και η σύντροφός του ζουν μαζί στην Ντάουνινγκ Στριτ, από τότε που ο Τζόνσον έγινε πρωθυπουργός, το 2019, ενώ έχουν αποκτήσει ένα γιο, τον Ουίλφρεντ Λόρι Νίκολας Τζόνσον που γεννήθηκε την προηγούμενη χρονιά.

Ο Άγγλος πρωθυπουργός έχει παντρευτεί ακόμα δύο φορές και πρόσφατα ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες του διαζυγίου του από τη Μαρίνα Γουίλερ, με την οποία έχει δύο κόρες και δύο γιους.

Ο Τζόνσον ήταν επίσης παντρεμένος μία φορά πριν από το γάμο του με τη Γουίλερ με την Αλέγκρα Μοστίν-Όουεν και η Σίμοντς θα είναι η τρίτη σύζυγός του.