H Penelope Cruz είπε «ναι» στο καρέ & το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό (Εικόνα)

Το καρέ πέραν του ότι αποτελεί μια διαχρονική επιλογή, είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν. Ολοένα και περισσότερες γυναίκες το επιλέγουν καθώς είναι ιδιαιτέρως κομψό, δεν απαιτεί πολύ χρόνο χτενίσματος και θεωρείται πιο μοντέρνο σε σχέση με τα μακριά μαλλιά.

Μεταξύ λοιπόν των γυναικών που λένε «ναι» στο αγαπημένο καρέ βρίσκεται και η Penelope Cruz, η οποία ήδη, πριν από δύο μήνες είπε «αντίο» στα μακριά της μαλλιά, υιοθετώντας ένα ασύμμετρο καρέ, το οποίο και ταιριάζει απόλυτα με τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό και σίγουρα απαντά θετικά στην απορία πολλών γυναικών, για το εάν τα πιο κοντά μαλλιά μπορούν να είναι εκτός από στιλάτα και απολύτως θηλυκά.

Η διάσημη οσκαρική ηθοποιός ανέβασε μία νέα φωτογραφία από επαγγελματική φωτογράφιση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, στην οποία φαίνεται το νέο της κούρεμα, το οποίο είναι ένα ασύμμετρο καρέ, με το μπροστινό μέρος να είναι κάπως πιο μακρύ, με τις χαρακτηριστικές άκρες της κλασσικής κουπ Bob.

Πρόκειται για ένα διαχρονικά chic, sexy και απολύτως κολακευτικό κούρεμα για το σχήμα του δικού της προσώπου, αλλά και για τις περισσότερες γυναίκες, το οποίο είναι μια πολύ όμορφη και σύγχρονη επιλογή για όλες τις ηλικίες, τα στιλ και για κάθε εποχή του χρόνου.