Η κομψή εμφάνιση της Kate Middleton στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου (Εικόνες)

Tα μέλη της βασιλικής οικογένειας βρέθηκαν χθες στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Winsdor, όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία για τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Η Kate Middleton αποχώρησε από το Παλάτι του Kensington, μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα William, μ’ ένα μαύρο αυτοκίνητο προκειμένου να κατευθυνθεί προς τον ναό.

Kate Middleton | Η κομψή εμφάνισή της στην κηδεία του... | Μόδα Ειδήσεις

Οι φωτογράφοι αποθανάτισαν το πριγκιπικό ζεύγος, με τη δούκισσα του Cambridge να δείχνει ιδιαιτέρως κομψή, φορώντας μαύρο καπέλο με βέλο και πέρλες.Το look της ολοκλήρωσε με ένα μαύρο παλτό με φιόγκο, σε κλασική γραμμή,  clutch, μαύρες γόβες και  γάντια.

Kate Middleton: Τα κοσμήματα που φόρεσε στην κηδεία του Φίλιππου, 24Sports  & News

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πραγματικά εντυπωσιακό κολιέ από πέρλες που διάλεξε δεν ήταν μια τυχαία επιλογή: Πρόκειται για το Japanese Pearl, τσόκερ από την προσωπική συλλογή της Βασίλισσας Ελισάβετ, το οποίο η Kate είχε φορέσει ξανά στο δείπνο για την 70η επέτειο γάμου της Ελισάβετ και του Φίλιππου το 2017.

Ειδικότερα, το συγκεκριμένο κόσμημα ήταν μία παραγγελία της βασίλισσας Ελισάβετ όταν δέχτηκε ως δώρο από την ιαπωνική κυβέρνηση τα μοναδικής ποιότητας μαργαριτάρια. Η ίδια μάλιστα το είχε φορέσει σε διάφορες περιστάσεις, ενώ το είχε δανείσει και στην πριγκίπισσα Diana.

Kate Middleton | Η σικ εμφάνισή της στην κηδεία του Πρίγκιπα Φιλίππου

Σημειώνεται ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Δούκισσα του Cambridge Caherine  (Middleton), ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, παρέστη σε κηδεία βασιλικού μέλους.

Κηδεία Πρίγκιπα Φιλίππου Kate Middleton

 

Φωτογραφίες: gettyimages.com