Συγκινεί το μήνυμα του πρίγκιπα William για τον πρίγκιπα Φίλιππο: «Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος»

Ο πρίγκιπας William ανήρτησε μια φωτογραφία στο επίσημο προφίλ του στο Instagram, στην οποία απεικονίζεται ο δούκας του Εδιμβούργου, και ο μεγαλύτερός του γιος, γράφοντας ένα συγκινητικό μήνυμα για τον παππού του.

Ο δούκας του Cambridge εξέφρασε την αφοσίωσή και τον θαυμασμό του προς τον παππού του, πρίγκιπα Φίλιππο, γράφοντας τα εξής: «Νιώθω τυχερός όχι μόνο που είχα το παράδειγμά του για να με καθοδηγεί αλλά και τη διαρκή παρουσία του στην ενήλικη ζωή μου τόσο στις καλές όσο και στις δύσκολες στιγμές.

Θα είμαι πάντα ευγνώμων που η σύζυγός μου είχε αρκετά χρόνια για να τον γνωρίσει αλλά και για την καλοσύνη που της έδειξε. Ποτέ δεν θα θεωρήσω δεδομένες τις ξεχωριστές στιγμές που τα παιδιά μου θα έχουν πάντα από τον προ-πάππου τους όταν ερχόταν να τα πάρει με την άμαξα και που έβλεπαν στους εαυτούς τους την αίσθηση της περιπέτειας αλλά και την αίσθηση του χιούμορ του”.

Ο William ανέφερε παράλληλα ότι ο παππούς του ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος: «Ο παππούς μου ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος και μέρος μιας εξαιρετικής γενιάς. Η Catherine κι εγώ θα συνεχίσουμε να κάνουμε όσα θα ήθελε και θα στηρίξουμε τη βασίλισσα στα χρόνια που έρχονται. Θα μου λείψει ο παππούς μου, αλλά ξέρω ότι θα ήθελε όλοι μας να συνεχίσουμε τη δουλειά».