Πρίγκιπας Harry-Meghan Markle: Έρχεται η πρώτη τους σειρά στο Netflix

Tην πρώτη τους σειρά που θα προβληθεί στο Netflix με τίτλο «Heart of Invictus» ανακοίνωσαν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle.

Ειδικότερα, πρόκειται για μια σειρά ντοκιμαντέρ που θα παρουσιάζει την ιστορία και τα παρασκήνια της αθλητικής εκδήλωσης, που είχε διοργανώσει ο πρίγκιπας Harry το 2017 για τους στρατιώτες που τραυματίστηκαν εν ώρα δράσης, «Invictus Games».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Harry θα εμφανιστεί on camera στο ντοκιμαντέρ που θα ακολουθεί τους αγωνιζόμενους, βετεράνους στρατιώτες που έχουν τραυματιστεί, στους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στην Ολλανδία το 2022. Την σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ έχει αναλάβει ο Orlando von Einsiedel και την παραγωγή η Joanna Natasegara, οι οποίοι ήταν πίσω από τα ντοκιμαντέρ The White Helmets και Evelyn του Netflix.

Παράλληλα, ο Harry έχει αναλάβει την παραγωγή της σειράς μέσω της εταιρείας Archewell Productions, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο πολλών εκατομμυρίων, προκειμένου να διατεθεί η streaming πλατφόρμα για τη δημιουργία περιεχομένου σχετικού με τη διαφορετικότητα.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη προσπάθεια, σε συνδυασμό με τη νέα δουλειά του πρίγκιπα Harry σε start up, θεωρείται η βασική πηγή εσόδων του ζευγαριού που αποφάσισε να ζήσει στην Καλιφόρνια, μακριά από τη ζωή στο παλάτι.