Σοκάρει η Sharon Stone: Αποκάλυψε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον παππού της όταν ήταν παιδί

Ύστερα από τις αποκαλύψεις του νέου βιβλίου της διάσημης ηθοποιού Sharon Stone με τίτλο «The Beauty of Living Twice», αναφορικά με άσχημες εμπειρίες στην καριέρα της, με ιδιαίτερη αναφορά στο ξεκίνημά της και τα γυρίσματα της ταινίας «Βασικό Ένστικτο», όπου μέλος της παραγωγής της είπε να βγάλει το εσώρουχο στη σκηνή όπου εκείνη σταυρώνει τα πόδια, δίνοντας την εντύπωση ότι δεν θα αποκαλυφθούν περισσότερα, άλλη μία είδε το φως της δημοσιότητας.

Ειδικότερα, η 63χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι εκείνη και η αδερφή της έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον παππού τους, όταν ήταν παιδιά, προσθέτοντας πως η γιαγιά τους ήταν αυτή που κλείδωσε και τους τρεις μέσα σε ένα δωμάτιο. Εκεί, ο παππούς τις κακοποίησε και τις δύο.

Μάλιστα, όταν η Sharon Stone ήταν 14 ετών και ο παππούς τους πέθανε, γράφει χαρακτηριστικά: ”Τον έσπρωξα και η περίεργη ικανοποίηση πως επιτέλους είχε πεθάνει, με σόκαρε. Κοίταξα την Kelly και κατάλαβε: Ήταν 11 χρονών και όλο αυτό είχε τελειώσει”.

Στην αυτοβιογραφία της γίνεται λόγος και για το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη όταν ήταν 43 ετών, όπου έφτασε κοντά στον θάνατο. Αναφέρεται σε αυτό ως μεταθανάτια εμπειρία που την έκανε πιο ήρεμη και περιέγραψε τη στιγμή στο νοσοκομείο, να βλέπει τρεις φίλους της που είχαν πεθάνει και να θέλει να είναι μαζί τους, αλλά τελικά αρνήθηκε, επιλέγοντας να ζήσει.

Πηγή: marieclaire.gr