Η Μέγκαν Μάρκλ κηρύσσει «πόλεμο» κατά του παλατιού-Στρέφεται κατά μελών της βασιλικής οικογένειας

Απόλυτα αποφασισμένη να απομακρυνθεί πλήρως και να αποκαλύψει τις ιδιαίτερες σχέσεις της με τη βασιλική οικογένεια είναι η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία φέρεται να στρέφεται εναντίον τόσο της συννυφάδας της, Κέιτ Μίντλετον, όσο και της πεθεράς της, Καμίλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μέγκαν κατηγορεί τη Δούκισσα του Κέμπριτζ, τη Δούκισσα της Κορνουάλης αλλά και τον πρίγκιπα Κάρολο ότι διέρρεαν ιστορίες για εκείνη στον Τύπο όταν ήταν ανώτατο μέλος της βασιλικής οικογένειας. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ αισθάνονταν ότι οι αρνητικές ιστορίες γι’ αυτούς, περιλαμβανομένης αυτής σχετικά με την Κέιτ, ότι την έκανε να κλαίει μετά την πρόβα φορεμάτων των παρανύμφων πριν από τον γάμο τους το 2018, πρέπει να είχαν διαρρεύσει από την Κέιτ, την Καμίλα ή τον Κάρολο, ανέφερε πηγή των Ανακτόρων.

Οι συγκεκριμένες μάλιστα αποκαλύψεις έρχονται λίγες μόνο ημέρες αφότου αποκαλύφθηκε ότι η Μέγκαν κατηγορείται ότι εξανάγκασε δύο προσωπικούς της βοηθούς να παραιτηθούν λόγω του bullying που τους έκανε, ενώ συνέθλιψε την αυτοπεποίθηση ενός τρίτου, ενώ άλλος πρώην βοηθός χαρακτήρισε τον Χάρι και τη σύζυγό του «εξωφρενικούς νταήδες» στους βρετανικούς Times.

Τα Ανάκτορα ξεκίνησαν επίσημη έρευνα σ’ αυτούς τους ισχυρισμούς για τη συμπεριφορά της Μέγκαν επισημαίνοντας ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν γίνονται και ούτε θα γίνουν ανεκτές εναντίον των υπαλλήλων της μοναρχίας όπου ακολουθείται μία πολιτική σεβασμού της αξιοπρέπειας όλων. Μάλιστα, λέγεται ότι τουλάχιστον δέκα εξαιρετικοί επαγγελματίες, βοηθοί των Ανακτόρων, θα καταθέσουν σ’ αυτήν την έρευνα εις βάρος της Δούκισσας.

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι η Μέγκαν έχει αρνηθεί κατηγορηματικά αυτές τις καταγγελίες, τονίζοντας ότι η εφημερίδα χρησιμοποιείται από το Μπάκιγχαμ ώστε να διαδίδει ψεύδη για εκείνη.