Η Jennifer Lopez δεν κρύβει τη συγκίνησή της για τα γενέθλια των παιδιών της (βίντεο)

Tα δίδυμα παιδιά της Jennifer Lopez, Emme και Max, γιόρτασαν τα 13α γενέθλιά τους στις 22 Φεβρουαρίου . Η διάσημη τραγουδίστρια δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνηση της και μοιράστηκε τα συναισθήματά της μέσω αναρτήσεων στο Instagram, καλωσορίζοντας τα παιδιά της στην εφηβεία.

Στην πρώτη ανάρτησή της, βλέπουμε τη σταρ να προσφέρει στην Emme και τον Max πρωινό στο κρεβάτι για τα γενέθλιά τους, ενώ τα δίδυμα διαβάζουν τις ευχετήριες κάρτες που τους έγραψε η μαμά τους. Στη λεζάντα της ανάρτησης, η Lopez γράφει συγκινημένη: «Ω, θεέ μου! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πέρασαν 13 χρόνια από την ημέρα που τα έφερα στο σπίτι στην αγκαλιά μου, εν μέσω μίας χιονοθύελλας… δυο τέλεια μωράκια που άλλαξαν τη ζωή μου και μου δίδαξαν το πραγματικό νόημα της αγάπης. Είναι το πιο μαγικό ταξίδι της ζωής από τότε…».

«Νιώθω τόσο πολλά διαφορετικά συναισθήματα αυτό το πρωί, είμαι τόσο συγκινημένη…η μαμά θα σας αγαπά για πάντα!», προσθέτει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Στη συνέχεια η Lopez μοιράστηκε ένα video που ετοίμασαν οι θαυμαστές της με διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή των διδύμων, και σ’ αυτή τη λεζάντα η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο τραγούδι «One Step at a Time», το οποίο έγραψε όταν τα παιδιά της ήταν μόλις 6 εβδομάδων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Πηγή: harpersbazaar.gr