Ο Τζορτζ Κλούνεϊ αποκάλυψε ότι στέλνει ερωτικές επιστολές στη σύζυγό του

Ο παγκοσμίου φήμης ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ αποκάλυψε, σε πρόσφατη συνέντευξή του, ότι ανταλλάσσει ερωτικές επιστολές με τη σύζυγό του Αμάλ Κλούνεϊ.

Ο διάσημος ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «AARP» και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ράβει τα ρούχα των παιδιών του και πως αρκετές φορές έχει διορθώσει το σχισμένο φόρεμα της γυναίκας του, αφού εδώ και αρκετά χρόνια έχει μάθει τα μυστικά της ραπτικής.

«Αν ήμασταν σε ένα νησί και έπρεπε να διαλέξετε κάποιον για να σας βοηθήσει να επιβιώσετε, θα διαλέγατε εμένα. Ρωτήστε όλους τους φίλους μου» αναφέρει αστειευόμενος.

Παράλληλα, γνωστοποίησε ότι η πανδημία του κορωνοϊού δεν σταμάτησε το πάθος του για τη σύνταξη επιστολών. Ο ηθοποιός και η σύζυγός του ανταλλάσσουν επιστολές κάθε λίγους μήνες, μια παράδοση που δεν έχει σταματήσει κατά τη διάρκεια της κρίσης στην υγεία.

«Ακόμα και στο lockdown, θα γράψω ένα γράμμα και θα το ”γλιστρήσω” κρυφά στο γραφείο της, ενώ εκείνη θα γράψει ένα γράμμα και θα το αφήσει κάτω από το μαξιλάρι μου», ανέφερε συγκεκριμένα.

Μιλώντας μάλιστα πριν από μερικές μέρες στην Bind για  σύζυγό του, Αμάλ Κλούνεϊ, ο 59χρονος ηθοποιός είχε δηλώσει ότι «είναι πραγματικά πολύ έξυπνη για μένα. Τώρα κάνουμε όλες τις επικοινωνίες μας μέσω Zoom. Εκείνη μιλάει με αναγνωρισμένους επιστήμονες και εγώ με τον ραδιοφωνικό παραγωγό Howard Stern».