Καταιγιστικές οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες»: Στον εισαγγελέα ο Βόσκαρης μετά από καταγγελία της Ελένης

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες», η Ελένη προχωρά σε καταγγελία εναντίον του Βόσκαρη, εναποθέτοντας τις ελπίδες της στη βοήθεια του Γραμματικού.

Ο Τόλλιας και η Παγώνα είναι σε απελπισία με τον επικείμενο γάμο της Σοφούλας και του Βόσκαρη, αλλά ένα αναπάντεχο γεγονός φαίνεται πως θα δώσει τέλος και στο δικό τους μαρτύριο και στης Ελένης.

Η καταγγελία της Ελένης πιάνει τόπο και έτσι ο Βόσκαρης οδηγείται στον εισαγγελέα. Η Σοφούλα τα βάζει με την Ελένη και αγνοεί τον Άγγελο που προσπαθεί να της ανοίξει τα μάτια.

Η αποκάλυψη της Ελένης, για όσα πέρασε στη φυλακή, της δίνει το τελειωτικό χτύπημα και νιώθει μόνη και αποκομμένη από όλους. Ωστόσο, φαίνεται πως οι αδερφές της, Δρόσω και Ασημίνα, θα αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους για να της σταθούν.

Ο Βόσκαρης καταφέρνει να εμπλέξει την Ελένη σε δύο υποθέσεις φόνου

Ο Γραμματικός ενημερώνει την Ελένη πως πρέπει να βρούνε κι άλλες γυναίκες να καταθέσουν εναντίον του Βόσκαρη, όταν η εμφάνιση κάποιου στο αστυνομικό τμήμα θα φέρει τα πάνω κάτω. Η Ελένη και ο Λάμπρος είναι ανήσυχοι, όλες οι ελπίδες τους αφήνονται, πλέον, στον Γραμματικό και στις υπόλοιπες γυναίκες που κακοποιούσε ο Βόσκαρης.

Ο Βόσκαρης καταφέρνει να εμπλέξει την Ελένη στον φόνο του Γεωργαλά και ο Νέστορας αποφασίζει να προχωρήσει σε μια πράξη αυτοθυσίας για να την σώσει. Ο απόστρατος αξιωματικός θα ομολογήσει την αλήθεια για να προστατεύσει την Ελένη.