«Οι Τσαμπ & Μέιτζορ θα γίνουν φανταστικοί Πρώτοι Σκύλοι!»: Στον Λευκό Οίκο τα αγαπημένα σκυλιά των Μπάιντεν

Από τους προέδρους των ΗΠΑ, μόνο ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είχε κατοικίδιο...

Τσαμπ και Μέιτζορ, οι δύο γερμανικοί ποιμενικοί του ζεύγους Μπάιντεν, έφθασαν χθες στον Λευκό Οίκο, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ομάδα της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, συνεχίζοντας μια παράδοση, η οποία πριν από τον Ντόναλντ Τραμπ δεν είχε διακοπεί για περισσότερο από έναν αιώνα. Την μακράν παράδοση Προέδρων, που μετακομίζουν στον Λευκό Οίκο μαζί φυσικά με τα αγαπημένα τους κατοικίδια.

GETTY IMAGES

Στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα ο Λευκός Οίκος, διακρίνονται τα δύο σκυλιά να χοροπηδούν ή να ξεκουράζονται στο γκαζόν του Λευκού Οίκου, με φόντο τον οβελίσκο του μνημείου Ουάσιγκτον.

Οι γερμανικοί ποιμενικοί του Τζο Μπάιντεν και άλλα διάσημα τετράποδα ηγετών | Έθνος

Ο Τσαμπ είναι μέλος της οικογένειας Μπάιντεν από το 2008. Το 2018 εντάχθηκε σε αυτήν και ο Μέιτζορ, το σκυλί που ο Τζο Μπάιντεν και η σύζυγός του Τζιλ, υιοθέτησαν και διέσωσαν από καταφύγιο αδέσποτων ζώων. Έτσι ο Μέιτζορ έγινε χθες το πρώτο σκυλί, που έχει υιοθετηθεί από ένα καταφύγιο και έφτασε πλέον να διαμένει στον Λευκό Οίκο.

 

Τσαμπ και Μέιτζορ: Οι δύο γερμανικοί ποιμενικοί του Μπάιντεν που θα μένουν στον Λευκό Οίκο

 

Ο Τζο Μπάιντεν είχε αναρτήσει στο Instagram, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, φωτογραφίες των σκύλων του με το σχόλιο: «Είμαι ίσως λίγο προκατειλημμένος, όμως νομίζω πως οι Τσαμπ και Μέιτζορ θα γίνουν φανταστικοί Πρώτοι Σκύλοι!». Και απ’ ότι φαίνεται είχε δίκιο…

Τζο Μπάιντεν : Τα κατοικίδια επιστρέφουν στον Λευκό Οίκο - Οι «φίλοι» του νέου προέδρου | in.gr