Οι αποκαλύψεις του George Clooney για τα δίδυμα παιδιά του

Ο George Clooney και η σύζυγός του Amal Alamuddin, είναι γενικά ιδιαιτέρως προσεχτικοί σε ό,τι έχει να κάνει με τα δίδυμα παιδιά τους και τη δημοσιότητα. Αν και φροντίζουν να τα κρατούν μακριά από αυτή, ο περήφανος μπαμπάς δεν διστάζει να μιλάει για την ευτυχία που τα 3χρονα Alexander και Ella έχουν φέρει στη ζωή τους.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο ET Canada, ο διάσημος ηθοποιός- σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι τα παιδιά του, αν και δίδυμα, έχουν εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες. Ο Clooney απάντησε, επίσης, στο ποιο παιδί μοιάζει περισσότερο σε εκείνον και ποιο στην Amal, αλλά και τι επιθυμεί για τις επαγγελματικές τους επιλογές στο μέλλον.

«Η κόρη μου δείχνει να μοιάζει περισσότερο στη γυναίκα μου. Βάζει τα πάντα σε τάξη, είναι πραγματικά πάρα πολύ έξυπνη. Στον γιο μου αρέσει οτιδήποτε έχει να κάνει με τα πειράγματα σε άλλους ανθρώπους. Δεν ξέρω από που το έχει πάρει αυτό, δεν ξέρω (γέλια). Νομίζω από τη μαμά του», θα πει ο ηθοποιός.

Όσο για τις επαγγελματικές επιλογές τους στο μέλλον, ο George Clooney απάντησε απλά «ας ασχοληθούν με ό,τι πραγματικά θελήσουν».

 

Πηγή: harpersbazaar.gr