Η Kate Middleton περιμένει δίδυμα-Ευχάριστα νέα για το παλάτι ή απλώς φήμες;

Τις τελευταίες ώρες το γύρο των ΜΜΕ κάνουν φήμες για δίδυμη κύηση της Kate Middleton, με το αμερικανικό περιοδικό «Intouch» να υποστηρίζει ότι η Δούκισσα του Cambridge είναι έγκυος για τέταρτη φορά.

Δέκα μόλις ημέρες πέρασαν από τη στιγμή που η Meghan Markle ανακοίνωσε με ένα γράμμα της στους New York Times, πως τον Ιούλιο που μας πέρασε υπέφερε από μία αποβολή, ούσα έγκυος στο δεύτερο παιδί της με τον πρίγκιπα Harry. Τα λόγια της στο γράμμα ήταν ιδιαιτέρως συγκινητικά.

Όταν η δούκισσα του Sussex δημοσίευσε το άρθρο της, για την αποβολή που είχε τον Ιούλιο, τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και τα δάκρυα του Harry, συγκίνησε εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο και κυρίως στη Βρετανία.

Το συγκεκριμένο άρθρο κατάφερε μάλιστα να αντιστρέψει σε μεγάλο βαθμό την αρνητική εικόνα για τη δούκισσα του Sussex που έχουν δημιουργήσει τον τελευταίο χρόνο τα βρετανικά tabloids. Σημειώνεται ότι το παλάτι αρνήθηκε εντελώς να σχολιάσει το γράμμα και την κατάσταση της Meghan Markle.

Λίγο μετά την εξέλιξη αυτή, το αμερικανικό περιοδικό «In Touch», υποστηρίζει ότι η δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, είναι έγκυος για τέταρτη φορά, και μάλιστα σε δίδυμα.

Σημειώνεται ακόμη ότι το ζεύγος επιθυμεί να αποκτήσει κι άλλους απογόνους κι ότι τους είχε περάσει από το μυαλό ακόμη και να καταφύγουν στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Και τότε συνέβη το ευχάριστο με τη δούκισσα να κυοφορεί δίδυμα. Αυτό που μένει τώρα είναι να διαπιστώσουμε εάν το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι αληθές ή όχι.