Δύο τελευταία ενσταντανέ ενός μύθου - Ο γιος, του Σον Κόνερι & οι επόμενοι James Bond, αποτίουν φόρο τιμής

Παγκόσμια θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του θρύλου του κινηματογράφου Σον Κόνερι, ο οποίος έσβησε ήσυχα στον ύπνο του, περιτριγυρισμένος από τους δικούς του και αφήνοντας πίσω του μια τεράστια κληρονομιά από ταινίες που αγαπήθηκαν από εκατομμύρια ανθρώπους, ενώ ο ίδιος ως προσωπικότητα έχαιρε σεβασμού όχι μόνο του κοινού διεθνώς, αλλά και των κριτικών και των συναδέλφων του…

Ένας άντρας που ωρίμαζε σαν καλό κρασί και δεν απασχόλησε ποτέ με σκάνδαλα στην πολυετή πορεία του, παρά μόνο με την δουλειά, το ήθος και την ποιότητα ενός αληθινού sir.

Η τελευταία φωτογραφία του Σον Κόνερι - Αγκαλιά με τον γιο του Jason και την σύντροφο του στα γενέθλια του - Daisy.gr

Ο Σκωτσέζος sir της μεγάλης οθόνης και η Γαλλοτυνήσια ζωγράφος σύζυγός του Μισελίν Ροκμπρίν 91 ετών, μοιράστηκαν κυριολεκτικά την μισή τους ζωή, όντες παντρεμένοι και ευτυχισμένοι μαζί, επί 45 ολόκληρα χρόνια, χωρίς ποτέ να απασχολήσουν με σκάνδαλα ή κρίσεις τον διεθνή τύπο. Εδώ και μερικές δεκαετίες, είχαν επιλέξει να ζουν στις Μπαχάμες, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή, γαλήνια μέσα στον ύπνο του και δίπλα στην γυναίκα που αγάπησε, ο μεγάλος ηθοποιός.

Σoν Κόνερι: Η σύζυγός του αποκάλυψε ότι είχε άνοια - "Δεν ήταν ζωή γι΄αυτόν"

Η ίδια σε συγκινητική ανάρτησή της, αποκάλυψε πως ο άντρας της ζωής της, εδώ και λίγο καιρό πάλευε με την άνοια και πως ένα γαλήνιο τέλος, ήταν η τελευταία του, επιθυμία.

Οι δύο τελευταίες φωτογραφίες του κινηματογραφικού sir

Η αγκαλιά και η ματιά της στην ακόλουθη φωτογραφία, πιστεύεται πως είναι μία από τις τελευταίες φωτογραφίες του Σον Κόνερι, που έζησε και έφυγε πραγματικά ως κύριος.

sean-2

Η φωτογραφία από τα τελευταία γενέθλια του Σον Κόνερι…

Την ίδια ώρα, η Daily Mail δημοσιεύει μια φωτογραφία που πιστεύεται ότι είναι από τις τελευταίες του θρυλικού σταρ.

Σε αυτήν την φωτογραφία αποτυπώνεται μια ακόμα πολύτιμη και τρυφερή οικογενειακή στιγμή: Ο Σον Κόνερι ποζάρει με τον γιο του Τζέισον στα 89α γενέθλιά του. Στη φωτογραφία βλέπουμε τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό να χαμογελά γλυκά σηκώνοντας τον δείκτη του χεριού του ψηλά στον αέρα, λες και με το φλεγματικό χιούμορ του, προανήγγειλε, πως τους απέμενε ένας ακόμη χρόνος ζωής.

Στην συγκινητική φωτογραφία ο αγαπημένος ηθοποιός, περιστοιχίζεται με αγάπη, από τον γιο του και τη σύντροφος του γιου του, Φιόνα Άπτον, που τον σφίγγει στην αγκαλιά της.

sean-ekso

 

Όλοι προσπαθούμε να κατανοήσουμε το τεράστιο συμβάν…

 

15 φωτογραφίες από την υπέροχη ζωή του Σον Κόνερι - Κόσμος | News 24/7

Συγκινημένος ο γιος του σταρ έκανε την εξής δήλωση εχθές, ημέρα του θανάτου του, μιλώντας στο BBC: «Όλοι προσπαθούμε να κατανοήσουμε το τεράστιο συμβάν, αφού είναι ακόμα πάρα πολύ πρόσφατο, παρά το γεγονός ότι ο πατέρας μου δεν ήταν καλά εδώ και πολύ καιρό. Είναι μια θλιβερή μέρα για όσους γνώριζαν και αγαπούσαν τον μπαμπά μου και μια μεγάλη απώλεια για όλους τους ανθρώπους ανά τον κόσμο που απολάμβαναν το υπέροχο χάρισμα που είχε ως ηθοποιός».

Εκατοντάδες ηθοποιοί και συντελεστές ταινιών στις οποίες πρωταγωνίστησε ο Κόνερι τον αποχαιρέτισαν εχθές με αναρτήσεις social media

15 φωτογραφίες από την υπέροχη ζωή του Σον Κόνερι - Κόσμος | News 24/7

 

15 φωτογραφίες από την υπέροχη ζωή του Σον Κόνερι - Κόσμος | News 24/7

 

Σον Κόνερι:Η τελευταία φωτογραφία και η αποκάλυψη της σηζύγου του πω

‘Όπου κι αν είναι, ελπίζω να υπάρχει ένα γήπεδο γκολφ…

Από τα σχόλια ωστόσο μη συγγενών του γοητευτικού σταρ ξεχωρίζει εκείνο του «νυν» Τζέιμς Μποντ, που ανέδειξε τη σημαντική συμβολή του Σκωτσέζου ηθοποιού στη διαμόρφωση του κινηματογράφου όπως τον ξέρουμε και τον απολαμβάνουμε σήμερα.

Πέθανε σε ηλικία 90 ετών ο Σον Κόνερι

Η καριέρα του Σον Κόνερι σε φωτογραφίες - slpress.gr

«Ο Σερ Σον Κόνερι θα μείνει στη μνήμη μας ως Τζέιμς Μποντ αλλά και πολλά άλλα πράγματα. Καθόρισε μια ολόκληρη εποχή και ένα στυλ. Το έξυπνο χιούμορ και η γοητεία που έβγαζε στη μεγάλη οθόνη μπορούν να μετρηθούν μόνο με mega watt. Βοήθησε να δημιουργηθεί το σύγχρονο blockbuster. Θα συνεχίσει να επηρεάζει ηθοποιούς και δημιουργούς ταινιών για πολλά ακόμη χρόνια. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά του και τους αγαπημένους του. Όπου κι αν είναι, ελπίζω να υπάρχει γήπεδο γκολφ», δήλωσε φανερά συγκινημένος ο Βρετανός Ντάνιελ Κρεγκ.