Η Τζένιφερ Άνιστον αποκαλύπτει ποιον ψήφισε στις αμερικανικές εκλογές

Η Τζένιφερ Άνιστον ψήφισε στις προεδρικές εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και μέσω σχετικής ανάρτησής της στο Instagram, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους υποστηρίζει τον Τζο Μπάιντεν για νέο πρόεδρο των ΗΠΑ και την Καμάλα Χάρις για αντιπρόεδρό του.

«Τους ψήφισα γιατί τώρα αυτή η χώρα είναι πιο διχασμένη από ποτέ» ανέφερε χαρακτηριστικά η Άνιστον.

«Αυτή τη στιγμή, κάποιοι άνδρες που έχουν την εξουσία αποφασίζουν τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν οι γυναίκες με το σώμα τους. Ο τωρινός μας πρόεδρος αποφάσισε ότι ο ρατσισμός δεν είναι θέμα. Έχει αγνοήσει επανειλημμένα και δημόσια την επιστήμη… πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν πεθάνει», προσέθεσε.

«Η κοινότητα LGBTQ+, οι μαύροι αδελφοί μας, οι ηλικιωμένοι με ζητήματα υγείας και τα μελλοντικά παιδιά και εγγόνια σας θα είναι αυτοί που θα επηρεαστούν περισσότερο από τα αποτελέσματα αυτών των εκλογών.

Όλο αυτό δεν αφορά έναν υποψήφιο ή ένα μεμονωμένο θέμα, αφορά το μέλλον αυτής της χώρας και του κόσμου».

Ολοκληρώνοντας την ανάρτησή της, η Τζένιφερ Άνιστον αποθάρρυνε τους θαυμαστές της από το να επιλέξουν να ψηφίσουν τον Κάνιε Γουέστ.

Συγκεκριμένα σημείωσε: «Δεν είναι αστείο να ψηφίζεις τον Κάνιε. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω. Παρακαλώ να είστε υπεύθυνοι».

Η ανάρτηση της Τζένιφερ Άνιστον στο Instagram