Μέγκαν Μαρκλ: "Το 2019, υπήρξα το πιο τρολαρισμένο άτομο στον κόσμο" (Video)

Σε podcast τελειόφοιτων Λυκείου, φιλοξενήθηκε η δούκισσα του Σάσσεξ, κατά κόσμον Μέγκαν Μαρκλ και αναφέρθηκε στις επιπτώσεις που έχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην ψυχική υγεία.

Η Μέγκαν Μάρκλ με την ευκαιρία αυτή, παραπονέθηκε για μία ακόμη φορά  για την ”κακοποίηση” που υπέστη από την στιγμή που παντρεύτηκε και έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Η Δούκισσα του Σάσεξ που εμφανίστηκε μαζί με τον σύζυγό της, Δούκα του Σάσσεξ, πρίγκιπα Χάρι στο podcast Teenager Therapy – που οργανώθηκε από πέντε τελειόφοιτους Λυκείου του Αναχάιμ, της Καλιφόρνια- συζήτησε μαζί τους, για τις επιπτώσεις που έχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην ψυχική υγεία.

 Δείτε τη ημίωρη συζήτηση στο Video:

«Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο εύκολα μπορούν αν βοηθήσουν στην επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων, το ίδιο εύκολα μπορούν να την καταστρέψουν. Μπορώ να μιλήσω από προσωπική εμπειρία, καθώς όπως έμαθα, είμαι το πιο τρολαρισμένο άτομο παγκοσμίως για το 2019. Μεταξύ γυναικών και ανδρών», τόνισε η Μέγκαν Μαρκλ.

Αγαπημένο μου Ημερολόγιο…

Η δούκισσα του Σάσσεξ, πρόσθεσε μάλιστα, ότι εκείνο το κρίσιμο διάστημα βρήκε καταφύγιο στο ημερολόγιό της, στο οποίο σημείωνε στο τέλος κάθε ημέρας, όσα παρατηρούσε με την όλη κατάσταση, όσα βίωνε, σκέψεις και συμπεράσματα, εκτονώνοντας έτσι, τα συναισθήματα της και καταφέρνοντας να διαχειριστεί τα όσα βίωνε.

Αναφερόμενη στην χρονιά που ήταν έγκυος στον γιο τους,  Άρτσι, είπε: «Δεν έκανα δημόσιες εμφανίσεις για οκτώ μήνες και είχα αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Και όμως αυτά που κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο για μένα ήταν αδιανόητο».

«Δεν με νοιάζει αν είσαι 15 ή είσαι 25 χρονών, όταν οι άνθρωποι λένε πράγματα για σένα που δεν είναι αλήθεια, οι επιπτώσεις στην ψυχική και συναισθηματική σου υγεία είναι καταστροφικές».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Teenager Therapy x Harry and Meghan Some of the sweetest and most genuine people out there. Extremely thankful they were interested in our work and took the time out of their day to support us. #teenagertherapy #princeharry #meghan #dukeandduchessofsussex #dukeofsussex #duchessofsussex #worldmentalhealthday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη People Like Us (@teenagertherapy) στις

Η Μέγκαν και ο Χάρι εμφανίστηκαν στο podcast Teenager Therapy, το Σάββατο, 10 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη καθώς «όλοι ξέρουμε τι σημαίνει να μας μας πληγώσει κάποιος συναισθηματικά».

«Το να είναι κανείς ευάλωτος στον κόσμο που ζούμε, δεν είναι μειονέκτημα, μάλλον προτέρημα, θα το χαρακτήριζα», πρόσθεσε ο πρίγκιπας Χάρι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

OUR EPISODE WITH PRINCE HARRY AND MEGHAN IS OUT! In honor of World Mental Health Day, The Duke and Duchess of Sussex sat down with us for a conversation about prioritizing mental health, removing the stigma around the issue, and how we can all contribute to a healthier world: physically, mentally, emotionally, holistically. We cannot emphasize enough how honored we are to be able to bring you this important conversation. We hope you enjoy it and find something you can apply to your own life. Take care of yourself, you deserve to be loved. Link in bio! – #princeharry #meghan #dukeandduchessofsussex #duchessofsussex #dukeofsussex #worldmentalhealthday #worldmentalhealthday2020

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη People Like Us (@teenagertherapy) στις

Παράλληλα η Μέγκαν αναφέρθηκε στο σχόλιο της, «δεν είμαι καλά» που είχε κάνει τον γύρο του κόσμου, στην συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο, ITV και στον δημοσιογράφο Τομ Μπρέιντι, κατά την επίσκεψη της στη Νότια Αφρική. «Ήμουν κουρασμένη και ετοιμαζόμουν να κάνω μπάνιο τον Άρτσι. Ήμουν εξαντλημένη».

Με το πρίγκιπα Χάρι να συμπληρώνει ότι, «ακόμα θήλαζε εκείνη την εποχή».

«Καθ’ όλη την διάρκεια της επίσημης επίσκεψης, μόλις έβρισκα κενό έτρεχα να ταΐσω τον γιό μας», κατέληξε η Μέγκαν, επιβεβαίωσε η Μέγκαν, σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει έστω και τόσο καιρό μετά, μία συνέντευξη, η οποία αναστάτωσε τη βασιλική οικογένεια και ίσως έπαιξε ρόλο στην μετέπειτα απόφαση του ζευγαριού να παραιτηθεί των βασιλικών του καθηκόντων.

 

 Πηγή: People.com