Michael Douglas-Catherine Zeta Jones: Φωτογραφίες από την υπερπολυτελή έπαυλη των 4.000.000 ευρώ

Η Catherine Zeta-Jones φαίνεται να είναι ιδιαιτέρως περήφανη για το σπίτι της, αφού με κάθε ευκαιρία το παρουσιάζει μέσω αναρτήσεών της στο Instagram. Η ίδια ζει, από το 2019, μαζί με το σύζυγό της, Michael Douglas, και τα δύο τους παιδιά, Dylan and Carys, σε μια έπαυλη αξίας 4 εκατομμυρίων ευρώ στο Westchester County της Νέας Υόρκης. 

Το αρχοντικό γεωργιανού στιλ της δεκαετίας του 1930 βρίσκεται σε ένα ιδιωτικό κτήμα 12 στρεμμάτων και έχει χαρακτηριστεί ως «αναμφισβήτητα το καλύτερο κομμάτι παραθαλάσσιας ιδιοκτησίας που διατίθεται στο Westchester».

Η Catherine έχει βάλει τη σφραγίδα της σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού, διακοσμώντας το με το προσωπικό της ιδιαίτερα κομψό στιλ. Το μπάνιο θα μπορούσε εύκολα να είναι κάποιο πολυτελές σπα, αφού το ψηλό ταβάνι, το τζάκι και η μαρμάρινη μπανιέρα κυριαρχούν.

Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το καθιστικό, το οποίο έχει μια άκρως σοφιστικέ διακόσμηση με επιβλητικά έπιπλα, ιδιαίτερους πίνακες ζωγραφικής στους τοίχους, cozy χαλιά και άνετους μεγάλους καναπέδες.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε μία γωνιά του σαλονιού, υπάρχει και ένα εντυπωσιακό πιάνο με ουρά.

Στην κουζίνα κυριαρχεί και πάλι το μάρμαρο και οι χρυσές λεπτομέρειες, ενώ στη βεράντα αυτό που ξεχωρίζει είναι ο μεγάλος καναπές εξωτερικού χώρου με τα ριγέ μαξιλάρια.

 

Το προηγούμενο σπίτι της οικογένειας βρισκόταν στην ίδια περιοχή, ωστόσο ήταν πολύ πιο μεγάλο. Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω, η διακόσμησή του ήταν πολύ πιο “σκοτεινή” και κλασική με το σκουρόχρωμο ξύλο και τα μαύρα έπιπλα να κυριαρχούν.

 

 

Πηγή: harpersbazaar.gr