Η "ιδιωτικότητα" των Χάρι & Μέγκαν, ζήλεψε της δόξα των Καρντάσιαν! Netflix συμβόλαιο για reality

Πολυετές και πανάκριβο συμβόλαιο 112 εκατομμυρίων λιρών με το Netflix για reality μάλιστα, υπέγραψαν ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ. 

Το συμβόλαιο του δούκα και της δούκισσας του Σάσσεξ, με την πασίγνωστη πλατφόρμα streaming για reality, όπως γράφει η Mirror, εγείρει ερωτήματα κατά πόσον  αυτό θα αφορά στη ζωή τους, τη στιγμή μάλιστα που οι ίδιοι αποχώρησαν από την επίσημη δράση τους, ως μέλη της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας και μετακόμισαν στις ΗΠΑ, επιζητώντας κατά δήλωσή τους, την διαφύλαξη της ιδιωτικότητάς τους.

Εκπρόσωπος του ζευγαριού δήλωσε στο περιοδικό «HELLO!», ότι «ο Δούκας και η Δούκισσα δεν πρόκειται να συμμετέχουν σε κανενός είδους reality show».

Πηγή που είχε επικαλεστεί νωρίτερα η βρετανική σκανδαλοθηρική εφημερίδα «The Sun», ανέφερε, πως το ζευγάρι σχεδίαζε, από κοινού με το Netflix, το γύρισμα ενός reality με σκοπό να επιτρέψουν στους φαν τους να «ρίξουν μια ματιά στις ζωές τους».

Η ίδια πηγή πρόσθεσε μάλιστα,  ότι «το ζευγάρι είχε μεγαλόπνοες ιδέες για επικές παραγωγές που θα εστίαζαν σε περιβαλλοντικά και κοινωνικοοικονομικά ζητήματα, αλλά το Netflix από την άλλη θέλει να δει το πανάκριβο συμβόλαιο να πιάνει τόπο».

Επιπλέον, σχολίασε ότι, αν μη τι άλλο, ένα τέτοιο reality θα επρόκειτο για μια «καλόγουστη παραγωγή», με κάμερες να ακολουθούν το ζευγάρι ενόσω αυτό θα ασχολούνταν κυρίως με φιλανθρωπικές δραστηριότητες.

Η είδηση κρίθηκε βέβαια με σφοδρότητα από άτομα όπως ο δημοφιλής Βρετανός παρουσιαστής Πιρς Μόργκαν, ο οποίος συνέκρινε την Μέγκαν Μαρκλ με την Κιμ Καρντάσιαν.

Ειρωνευόμενος την επιθυμία που είχε εκφράσει παλαιότερα η Μαρκλ για ιδιωτικότητα, ο παρουσιαστές σχολίασε ότι «ήρθε εδώ, μας πήρε τον πρίγκιπα μαζί με τίτλους ευγενείας για να επιστρέψει στο Χόλιγουντ. Δηλαδή, σε μια συμφωνία των 112 εκατ. λιρών με το Netflix λόγω της νέας ιδιότητάς της. Και τώρα, αυτή που ζητούσε ιδιωτικότητα θα πάρει μέρος σε reality όπου κάθε στιγμή της ζωής της θα καταγράφεται! Πραγματικά είναι η νέα Καρντάσιαν, έτσι;»