Η Ελεν Ντε Τζενέρις απολογήθηκε ζωντανά: «Είμαι αυτή που βλέπετε στην τηλεόραση, λυπάμαι αν πλήγωσα κάποιους»

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για την Έλεν Ντε Τζενέρις, που κλήθηκε να κοιτάξει στα μάτια τα εκατομμύρια των τηλεθεατών και να μιλήσει για το σκάνδαλο που ξέσπασε στην εκπομπή της τους περασμένους μήνες.
Η πρεμιέρα της 18ης σεζόν για την καθημερινή απογευματινή εκπομπή της Έλεν Ντε Τζενέρις έλαβε χώρα τη Δευτέρα και η παρουσιάστρια βγήκε φανερά αγχωμένη, αλλά και διατεθειμένη να μιλήσει για όσα γράφτηκαν, ακούστηκαν και έγιναν στην εκπομπή της. Κατηγορίες και πληροφορίες που οδήγησαν σε εσωτερική έρευνα του καναλιού, αλλά και στην απομάκρυνση συνεργατών της.

«Αν παρακολουθείτε επειδή με αγαπάτε, ευχαριστώ, αν παρακολουθείτε επειδή δεν με αγαπάτε, καλώς ήρθατε» είπε ανοίγοντας την εκπομπή και τόνισε πως ανυπομονούσε να απευθυνθεί ευθέως στο κοινό που την ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια.
«Ακούσατε αυτό το καλοκαίρι πως υπήρξαν κατηγορίες για “τοξικό” εργασιακό περιβάλλον εδώ στην εκπομπή. Έμαθα πράγματα που συνέβησαν, που δεν θα έπρεπε γίνουν» είπε μπαίνοντας σχεδόν κατ’ ευθείαν στο θέμα η Έλεν Ντε Τζενέρις.

Αναλαμβάνω την ευθύνη για ό, τι συμβαίνει στην εκπομπή
Παρότι προσπάθησε να διανθίσει τα λεγόμενα της με διάφορα αστεία, από εκείνα που μας έχει συνηθίσει η Έλεν Ντε Τζενέρις, ήταν φανερό πως η παρουσιάστρια αισθανόταν αρκετά άβολα. «Γνωρίζω πως είμαι σε προνομιούχα θέση και σε θέση εξουσίας και αντιλαμβάνομαι πως αυτό συνεπάγεται ευθύνες… και αναλαμβάνω την ευθύνη για ό, τι συμβαίνει στην εκπομπή μου» είπε.